Septembrie 01, 2020
Topul alimentelor care cresc performanţa în dormitor
Dragostea trece prin stomac. Cu siguranţă nu ţi-ai dat seama că alimentele pe care le consumi pot creşte performanţa ta în dormitor. Astfel, ca să-ţi impresionezi partenerul nu e suficient doar să îmbraci o lengerie sexy, dar să mănânci ce trebuie pentru a avea atitudinea care să îl dea pe spate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Pepenele verde: Vrei o gustare suculentă care să te ajute la creşterea fluxului sanguin? Mănâncă pepene verde. Un studiu a relevat că doi compuşi din pepene verde - citrulină şi arginină - pot relaxa vasele de sânge şi pot îmbunătăţi fluxul de sânge, aşa cum o face şi Viagra. 

2. Ciocolata neagră.De ce? Conţine compuşi care declanşează anumiţi hormoni în creier. Specialiştii cred că anume consumul de ciocolată ajută la reducerea stresului la femei. În plus, ciocolata neagră este bogată în flavonoide care acţionează asemenea antioxidanţilor şi ajută la dilatarea vaselor de sânge.

3. Stridiile au proprietăţile unui afrodisiac puternic, iar asta se ştie încă din timpurile cele mai vechi. Din păcate, nu există dovezi ştiinţifice care să ateste că această delicateţă poate stimula dorinţa sau intensifica performanţa sexuală. Cu toate acestea, stridiile rămân una dintre cele mai bune surse de zinc, mineral esenţial pentru sănătatea reproducerii masculine şi producerea de testosteron. 

4. Alcoolul. O băutură sau două vă poate ajuta să vă relaxaţi şi să scăpaţi de inhibiţii. Cercetările arată, de asemenea, că alcoolul poate stimula producerea de oxid nitric, un dilatator puternic al vaselor de sânge. Desigur, prea mult alcool vă poate împiedica să daţi frâu pasiunii. De aceea, ar trebui să limitaţi cantitatea pe care o consumaţi.

5. Icrele negre. Este un stimulent sexual atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Prin urmare, caviarul este, fără îndoială, un afrodisiac de top. Este chiar recomandat să-l consumi din belşug!

6. Migdalele intensifică pasiunea, acţionează ca un stimulent sexual şi ajută fertilitatea. Ca şi sparanghelul, migdalele sunt bogate în substanţe nutritive şi minerale, importante pentru sănătatea şi reproducerea sexuală, cum ar fi zincul, care ajută la creşterea libidoului şi a dorinţei sexuale, seleniul şi vitamina E. "Nu înţelegem cu adevărat mecanismele din spatele ei, dar ştim că funcţionează”, spune Dr. Berman.

7. Avocado. Aztecii asemănau fructul de avocado cu un testicul, iar asta datorită formei lui. Motivul ştiinţific pentru care avocado poate fi însă inclus în regimul de viaţă şi pe post de afrodisiac este însă altul. Bogat în grăsimi nesaturate şi cu conţinut scăzut de grăsimi saturate, acest aliment este benefic pentru inimă şi artere. Şi ştim cu toţii că o inimă puternică te pot ajuta să obţii trăirile pe care le doreşti, mai ales în dormitor. În fapt, bărbaţii cu boli cardiace sunt de două ori mai susceptibili de a suferi de disfuncţie erectilă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.47885084152222