August 24, 2017
Top poziții favorite din Kamasutra
Un top cu cele mai populare poziții pentru sexul diversificat, scăpând ușor de plictiseală și banalitate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Doggy Style

O poziție foarte des folosită în rândurile iubiților. Doggy style presupune ca ambii parteneri să stea îngenunchiați sau chiar doar unul sau ambii în picioare sau semi-îngenunchiați, asemeni unei broscuțe, penetrarea petrecându-se pe la spate, astfel poziția poate oferi plăcerea nu doar datorită pereților vaginali, ci și poate atinge punctul G. La fel în această poză se pot mângâia sânii.

Super 8

Ea stă culcată pe spate, cu picioarele desfăcute, semi-deschise, așa încât încleștează partenerul, el la fel este culcat peste ea, cu picioarele întinse. El pune mâinile pe pat și se ține așa, ea îi pune mâinile la piept sau îl cuprinde. Aici bărbatul este activ și face mișcările necesare.

Călăreața invers

Ea se așază pe el cu spatele în genunchi, mâinele sale le pune pe șoldurile lui, el este culcat pe spate și o mângâie sau o ține cu mâinele în zona feselor. Este una dintre cele mai cunoscute și preferate poze.

Vulturul

Poza presupune ca ea să fie culcată pe spate cu fundul și coprul un pic ridicat și cu picioarele desfăcute, iar el este cu picioarele îndoiate în genunchi și îi ține picioarele ei, mai departe el se mișcă după cum vrea el.

Pratontaș

În această poză fata este culcată pe spinare cu genunghii îndoiați la sine de pieptul său, cu mâinile sale pe șoldurile lui, iar el este îngenunchiat și deseori poate schimba poziția mânilor sale, de la pieptul ei, până la brâu și alte zone. Această poza poate stimula punctul G



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5284705162048