Iunie 01, 2017
Ei sunt mândria noastră! 7 copii în prag de carieră (Exclusiv)
Azi e 1 iunie și tot astăzi o lume întreagă sărbătorește Ziua Mondială a Copilului. Unii copii așteaptă cu nerăbdare această zi pentru că de azi pot dormi mai mult, fără să se trezească de dimineață, sau pentru că vor avea mai mult timp pentru joacă. Alții în schimb nu se mai gândesc la joacă, ci la obstacolele pe care le au de trecut în drumul lor spre o cariera de succes.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tocmai despre acești copii, care sunt deja în pragul unei cariere de succes AQUARELLE îți va povesti mai jos. 

1. Bety (Beatrice Butnaru) - interpretă

Bety și-a început cariera de interpretă la 4 anișori, iar acum are 9. „Noi ca părinți am purtat discuții cu ea privind imaginea și responsabilitatea față de munca depusă și atitudinea față de copiii cu care socializează, indiferent de statutul social. Este o fetiță receptivă și responsabilă, însă ca fiecare copil mai face și năzbâtii.” - a mărturisit mama fetiței, Tamara. 

La vârsta fragedă pe care o are, Bety a susținut, în 2015, în jur de 12 concerte într-o singură zi, când s-a lansat cu piesa „De ziua ta”, împreună cu Adrian Ursu. Mica vedetă este des abordată în stradă pentru autografe și fotografii. 

În total, Beatrice are 6 piese, dar și altele 3 pregătite pentru o lansare curândă. Am aflat că una este dedicată surorii sale, Vlada, care de curând a împlinit un anișor. 

 

2. Artiom Masalcovski - model, imaginea Black Star 

La vârsta de 4 ani este model recunoscut și colaborează cu branduri de talie mondială precum: Seleo, Dnk-Kids, Archpole, Black Star, DeSalitto și Owldeti, iar în curând va avea o colaborare cu Incanto. Totodată, micuțul participă la prezentări de modă și diferite emisiuni și show-uri TV din Rusia. Cu toate că filmările uneori durează mai mult de 5 ore, ceea ce este obositor pentru un copil, Artiom nu se lasă bătut cu una, cu alta. Micul model rezistă până când acestea se termină, iar apoi merge la cafenea să se alinte cu ceva gustos. 

Ce ține de fani: „El încă nu înțelege că ei sunt fanii lui, îi are de prieteni și se bucură de atenția pe care aceștia i-o oferă” - a spus zâmbind mama lui Artiom, Iana. Băiețelul, pe lângă modeling, este pasionat de sport și se pare că din toamnă va avea posibilitatea să se afirme și în acest domeniu: „Мама я хочу стать Спортсменом!” (din rus: Mama, vreau să devin sportiv) - îi spune micuțul, practic mereu mamei. 

Notăm că Artiom va lansa în curând o mică colecție de hăinuțe pentru cei mai stilați copii. 

 

3. Ionela Țăruș - dansatoare 

A început să facă dans când nici 4 anișori nu avea, iar acum este cunoscută și peste hotarele țării. Ionela a participat la mai multe concursuri și show-uri de talent, în care a reușit să impresioneze atât juriul cât și publicul. Printre acestea se numără: Minuta Slavi (Russia), Românii au Talent (România), Qui sera le meileur se sour (Franța) și Next Star (România). Recent și-a schimbat stilul de dans și a participat la Campionatul Moldovei la Dans Modern, unde a obținut medalia de argint. A colaborat cu Ionel Istrati, EL Radu și Adrian Ursu, iar acum tânăra dansatoare colaborează și dansează alături de controversata interpretă din România - Delia: „Sunt implicată în show-ul PsiheDelia și urmează alte concerte cu ea în România” - a declarat tânăra pentru aquarelle.md 

Pe lângă dans, Ionela mai are un hobby: „ Ador caii și de fiecare dată merg cu drag să fac ore de călărie”. Ionela mai are o soră, Carolina, de 18 ani, care și ea dansează. „Uneori dansăm împreună pe scenă, alături de echipa noastră” - a adăugat Ionela pentru aceeași sursă. Desigur mica dansatoare are un vis: „Când voi crește mare vreau să continui calea pe care am ales-o. Mi-aș dori mult să fiu un artist complet, iar ca model îmi servește Jennifer Lopez, care cântă, dansează și joacă în filme . Aș vrea și eu să pot să combin aceste talente, la care lucrez insistent la moment”. 

 

4. Mihai Ungureanu - dansator

Mihai a început dansurile la 3 ani și 10 luni. Mai întâi - după dorința părinților, dar acum nu poate trăi fără acesta. De pe timpurile când formau un cuplu de scenă cu Ionela, Mihai are o colecție de medalii și cupe de invidiat. De ceva vreme; micul dansator s-a lansat și în muzică. A colaborat cu Bety, Adrian Ursu, Ionel Istrati, Natalia Gordienko, Iuliana Beregoi ș.a. Are o soră Alexandra de 8 ani, dar nu se știe dacă aceasta îl va urma pe frate în același domeniu. 

Ca și oricare copil, Mihai știe ce vrea să devină când va fi mare: „Aș dori să devin un dansator de talie mondială și un coregraf cunoscut și respectat. Atât!” - a spus tânărul pentru aquarelle.md

 

5. Angelina Polikarpova - actriță 

Angelina, după ce a reușit să câștige în concursul „Мой малыш”  (din rusă: Copilul meu ) organizat de aquarelle.md a fost invitată la o ședință foto. Fotografiile au fost publicate în revista AQUARELLE și aceasta a fost prima sa apariție într-o revistă. După aceasta au urmat propuneri de participare în campanii din partea agenților publicitari și nu au mai încetat. „Nu mai reușesc să duc cont de numărul de filmări pe care le are Angelina. Atât de multe sunt” - a spus mama Angelinei, Aniuta pentru aquarelle.md 

Angelina a colaborat cu mai mute branduri italiene: MonnaLisa, Fun&fun și ShopArt, spaniole - Disigual, Boboli, Mayoral și brandul bulgar Junona. De asemnea Angelina a colaborat cu mai multe branduri din țară și mai mulți designeri vestimentari din Rusia, 

„Angelina nu se simte vedetă. Este un copil obișnuit care frecventează școala, se plimbă cu prietenii și circulă cu troleibuzul. Se ocupă de gimnastică artistică profesională și îi place să danseze și să cânte. Pe scurt - un om al artei.” - a adăugat mama fetiței. 

Notăm că Angelina mai are câteva colaborări cu persoane vestite, dar care încă sunt lăsate în secret. 

 

6. Iuliana Beregoi - interpretă

Și-a început cariera la 5 ani și se bucură de succes. Tânăra interpretă din Orhei a participat la diverse concursuri și show-uri TV de talente. Cântă la pian, vioară și chitară, dar cu toate acestea, Iuliana, are și o voce uimitoare. Vocea ei a impresionat publicul din Rusia când a participat în sezonul 4 al show-ul „Golos deti”. Interpreta de 12 anișori are și idoli pe care îi admiră. Printre aceștea se numără: Beyonce, Adriana Grande, Selena Gomez, Alina Eremia și Delia. Pe lângă muzică Iuliana compune muzică și are alte pasiuni precum fotografia și dansul. Mica vedetă are și un vlog, care este urmărit de 235.750 subscriberi. 

„Cred că Dumnezeu mi-a oferit talentul și șansa de a cunoaște oameni de valoare, care au crezut în mine și m-au ajutat să ajung până aici” - a spus Iuliana în cadrul unui interviu. 

 

7. Eva Timuș - interpretă 

A început să cânte de prin clasele primare, dar cariera ei a început după ce a participat la show-ul televizat „Golos Deti” din Rusia. A participat la mai multe concursuri de talent precum „Next Star” (România), „Novaya Volna” (Rusia), „Românii au Talent” (România) și a reușit să cucerească publicul atât din țară cât și de peste hotarele ei. 


Mai multe detalii din viața tinerei vedete poți afla în numărul lunii iunie al revistaei AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59707641601562