Noiembrie 24, 2016
Top 8 job-uri reale ale vedetelor din Rusia
'Educația nu este de ajuns pentru a-ți realiza scopurile'', a spus celebrul filosof german Hans-Georg Gadamer. Acest lucru este adevărat, așa cum mulți dintre noi, inclusiv celebritățile și-au ales o profesie în tinerețe și mulți dintre ei au absolvit cu succes studiile superioare, însă au preferat să activeze în alt domeniu. Cine și de ce a învățat? Vă spune redacția aquarelle.md

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Olga Buzova

A absolvit Universitatea de Stat din St. Petersburg, Facultatea de Geografie și Geologie. Olga s-a atârnat față de studii extrem de serios: în cadrul proiectului ''Дом-2'' nu se despărțea de cărți și pleca des pentru a fi prezentă în cadrul sesiunii și la practica de specialitate. Primind diploma roșie, tânăra consideră că acest fapt îi dă posibilitatea să activeze în orice domeniu.

Garik Martirosian

Și-a urmat mama în carieră și a primit diploma de medic. A absolvit Universitatea de Stat de Medicină din Erevan cu specializarea ''neurolog-psihoterapeut'' și a activat timp de 3 ani într-o instituție medicală. Profesia lui i-a plăcut până când s-a întâlnic cu colegii lui din showbiz, care i-au schimbat complet viața.

Pavel Volea

A absolvit Universitatea Pedagogică de Stat din Penza cu specialitate ''profesor de limba și literatura rusă'', după care a plecat imediat să cucerească Moscova. Pavel își câștiga existența lucrând pe un șantier de construcție, mai apoi prezentator la un canal muzical, a fost și dj și editor.

Jasmin

Interpreta a absolvit Colegiu de Medicină din orașul său natal- Derbent din Daghestan cu diplomă roșie. Jasmin întotdeauna își aduce aminte de prima sa profesie, atfel încât de ''Ziua lucrătorului medical'' a publicat o poză din anii de studenție, alături de colegii ei îmbrăcați în halate medicale, pe Instagram, sub care comentează: ''Vă mulțumesc pentru mâinile voastre de aur și inimile bune''.

Sergehi Svetlakov

Serghei a continuat drumul familiei: tatăl a fost inginer iar mama a lucrat în cadrul gestonării căilor ferate. A absolvit Universitatea de Stat din Ural, specialitatea ''Economia transportului feroviar'', iar în paralel a început să joace în echipa KVN, ceea ce l-a ajutat să-și construiască o carieră în alt domeniu și să devină un bun actor și un adevărat o de spectacol și prezentator.

Vera Brajneva

Frumoasa showbiz-ului rusesc deține diploma de economist. A absolvit prin corespondență Institutul de Inginerie și Transport, din regiunea Dnipropetrovsk. Aceasta deține multe performanțe în sport: handbal, baschet, karate și gimnastică.

Ksenia Sobchiak

A absolvit Institutul de Stat din Moscova, Departamentul de Relații Internaționale și Științe Politice. Cunoscuta prezentatoare de televiziune, putem afirma că în ultimul timp s-a ocupat intens de politică.

Alexander Rosembaum

Celebrul cântăreț rus are o diplomă de terapeut, specialitatea lui fiind de ''reanimare și anestezist''. În spatele mai multor ani de practică, Alexander a lucrat în cadrul departamentului Servicii Urgente.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89171385765076