Aprilie 12, 2018
TOP 7 remedii pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen
Orice femeie își dorește un abdomen plat și fără grăsime în exces, dar nu toate au timp suficient pentru a sta ore în șir în sala de fitness. Cum procedăm în acest caz?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Organismul femeilor e predispus să acumuleze grăsime în zona abdomenală și pentru a lupta cu el e necesar să efectuezi complexe de exerciții corespunzătoare pentru abdomen. Însă, acest efort fizic necesită mult timp. Atunci, cum alt fel să te bucuri de un abdomen frumos? Aici îți prezentăm 7 remedii naturale și simple prin care să spui " adio " grăsimii nedorite.


1. Începe ziua cu un pahar de apă călduță. Bea-l cu 15-20 de minute înainte de a lua micul dejun. Dacă vrei, poți adăuga zeamă stoarsă de lămâie și puțină sare. Acest procedeu în fiecare dimineața îți va impinge metabolismul să acționeze mai rapid asupra grăsimii.


2. Evită orezul alb și înlocuiește-l cu orezul sălbatic, iar pâine albă cu pâinea graham sau cea integrală.


3. Renunță la produsele pline de zahăr, așa ca dulciurile sau alimentele bogate în ulei. Ele împiedică să ajungi la rezultatul dorit, consumă-le în mod moderat.

 


4. Bea multă apă pe zi. Nutriționiștii spun că într-o zi ar trebui sa bem aproximativ 10 pahare de apă pe zi. Apa ajută să scapi de toxine din organismul tău și, desigur, îl hidratează, astfel îți menține și pielea mai sănătoasă.


5. Mănâncă usturoi. Doi căței de usturoi mestecați în fiecare dimineața și un pahar de apă cu lămâie vor accelera procesul de ardere de grăsimi.


6. Mănâncă cât mai multe fructe și legume și renunță la mâncarea de tip fast-food. Acestea îți vor asigura necesarul de antioxidanți, minerale și vitamine. Cel mai recomandat e să consumi fructele care conțin vitamina C, așa ca: portocalele, kiwi și grapefruit.


7. Folosește multe condimente atunci când prepari mâncarea. Piperul, scorțișoaa sau ghimirul sunt doar câteva dintre condimentele care te ajută la reducerea zaharului din  sânge

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68128252029419