Aprilie 02, 2018
TOP 6 modalități de a asorta blugii. Inspiră-te de la Nicole Scherzinger
Vedeta în vârstă de 39 de ani își demonstrează încă odată silueta de invidiat și gustul rafinat a vestimentației. Cântăreța, cunoscută mai mult ca ex-solista trupei "Pussycat Dolls", își face apariții tot mai provocatoare în ținute bizare. Învață de la ea cum poți asorta o pereche de blugi într-un fel cât mai îndrăzneț.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1.O pereche de jeansi rupți, sclipitori, combinați cu o cămașă albă și botine cu vârf subțire pe toc. Adaugă un ruj bordo și o pereche de ochelari și efectul va fi, wow!

 

 

2.Skinny Jeans rupți în genunchi, cu talie înaltă, combinați cu o bluză care lasă abdomenul la vedere și o pereche de pantofi pe toc. O coafură dezordonată și nelipsiții ochelari de soare. O ținută potrivită pentru orice eveniment.

 

 

3. Jeans stil boyfriend asortați cu un maiou gri și un fes. Pentru o ținută completă adaugă un hanorac oversize, care îl poți lega la brâu și desigur ochelari de soare. Cât de simplu poate fi,dar în același timp stilat.

 

 

4. Blugiii rupți sunt preferații lui Nicole. Ea i-a asortat cu un maiou negru și o pereche de botine negre pe toc. Pentru o ținută completă a adăugat o pereche de cercei rotunzi și desigur ochelariii de soare.

 

 

5.Pentru o ținută mai elegantă artista a ales o pereche de blugi mulați, pe care i-a combinat cu un palton și o pălărie de aceiași nuanță, cu niște bucle lejere.

 

 

6.Iar pentru o ținută mai îndrăzneață vedeta a ales cei mai bizari jeansi rupți cu un top alb, care ii demonstrează abdomenul perfect.

 

 

 Inspiră-te de la Nicole, scoate blugii la plimbare și fii îndrăzneață.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75096273422241