Februarie 02, 2017
Top 6: De ce este bine să faci sex dimineaţa?
Marea majoritate a oamenilor, care încep ziua cu o partidă de amor se încarcă cu energie pozitivă pentru toată ziua. În carieră, de exemplu, are un efect pozitiv pentru că măreşte intensitatea şi eficacitatea de muncă. Ora favorabilă pentru sexul de dimineaţă este perioada de timp între 8 şi 9 dimineaţă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sexul de dimineaţă este mult mai plăcut decât cel de seară

După continuarea somnului nocturn organismul devine mai sensibil la atingere, de aceea sexul şi mângâierile sunt mai plăcute.

Sportul de dimineţă poate fi neglijat

Cercetătorii afirmă că într-o oră de amor intens se arde la fel de multă energie ca în 30 de minute de alergat – 240 kkal.

Purificarea căilor respiratorii

O proprietate surprinzătoare a sexului de dimineaţă este prevenirea bolilor. Respiraţia în timpul sexului îmbunătăţeşte circulaţia aerului. Îndeosebi astfel de respiraţie este benefică bărbăţilor care au împlinit vârsta de 40 de ani.

Sentimentele adevărate sunt mai intense dimineaţa

Majoritatea oamenilor care sunt de mult într-o căsnicie, nu bănuiesc că sentimentele sunt mult mai intense de dimineaţă, când stresul acumulat pe parcursul zilei şi gândurile despre lucru lipsesc.

Sexul de dimineaţă ridică respectul de sine

Mulţi oameni potrivit unor sondaje nu îşi agreează serviciul. Mângâierile de dimineaţă, înaintea plecării la muncă, oferă un ton pozitiv pentru toată ziua.

Sexul înviorează mai bine decât cafeaua

Amorul de dimineaţă ridică dispoziţia, înviorează şi este un mod ideal de începere a unei noi zile.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52583074569702