Februarie 20, 2020
TOP 6! Află ce lucruri moștenesc copiii de la tații lor
În timpul sarcinii, copiii moștenesc calități ale ambilor părinți. Dar sunt anumite trăsături, care sunt transmise anume de tații copiilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dinții strâmbi

Alegeți partenerul după... dinți. Da, ai auzit corect. Se consideră că genele masculine sunt responsabile de forma dinților pe care le vor căpăta copiii. Aceste gene sunt mai puternice decât genele feminine, de aceea, atunci când pui ochiul pe un bărbat cu dantura nepotrivită, pune-ți întrebări. Se prea poate ca copilul tău să fie moștenitorii acestora.  

 

 

Probleme cu infertilitatea

Oamenii de știință susțin că sperma de calitate scăzută poate fi o problemă genetică. Dacă un copil s-a născut în rezultatul FIV, cel mai probabil și el va suferi de infertilitate.

 

 

Bolile cardiace 

Dacă tatăl fătului are probleme cardiace, precum insuficiența cardiacă, regurgitate mitrală, boli care afectează artera coronară, s-ar putea ca copilul tău să le moștenească. Conform studiilor, aproape 50% dintre copii au mai multe șanse să sufere de boli cardiace dacă tații acestora au predispoziții sau suferă de asemenea boli. Cel mai des, aceste predispoziții se transmit fiilor. 

 

 

Tulburări psihice 

La fel ca și bolile cardiace, tulburările psihice se transmit de la tați la copii. Printre acestea cele mai răspândite sunt schizofrenia și ADHD. Cu cât tatăl este mai matur, cu atât riscul de transmisie a bolilor este mai mare, deoarece, se schimbă ADN-ului acestuia. 

 

 

Înălțimea copilului

Înălțimea copilului depinde în mare măsură de genele paterne.

 

 

 Culoarea ochilor 

Întrucât genele masculine sunt dominante, trăsăturile feței și culoarea ochilor cel mai probabil vor fi ca ale tatălui.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53305459022522