Februarie 04, 2020
TOP 5 vedete care au învins lupta cu cancerul!
Astăzi, 4 februarie, în întreaga lume este sărbătorită Ziua Mondială contra Cancerului (World Cancer Day).

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cancerul este una dintre principalele cauze de deces în întreaga lume, afectând anual femei și bărbați, tineri și vârstnici. Cancerul la plămân, stomac, colon, ficat, sân, col uterin sunt cele mai frecvente cazuri care duc la mortalitate, provocând aproximativ 13% din totalul deceselor pe plan mondial.

Această boală le-a lovit și pe numeroase vedete, actrițe și celebrități din întreaga lume. Să ne amintim cine din starurile de peste Ocean au reușit să învingă această boală crâncenă. 

 

Kylie Minogue

Interpreta australiană, Kylie Minogue a fost diagnosticată cu cancer mamar la vârsta de 36 de ani. Cântăreței i s-a descoperit tumora în sânul stâng. Pentru a trata crâncena boală, artista a apelat la mastectomie parțială, chimioterapie și radiații.

 



Cynthia Nixon

Celebra actriță din serialul "Sex and the City" a fost diagnosticată cu cancer mamar la vârsta de 40 de ani. La fel ca și Kylie Minogue, ea a avut tumoră pe sânul stâng. Inițial, actrița a evitat să facă public această tragedie care i se întâmplase. După ce s-a tratat însă, Cynthia Nixon a ales să își expuna povestea, înțelegând că ar putea fi inspirație pentru alte femei care suferă cu aceeași boală.

 

Sheryl Crow

În anul 2006, interpreta Sheryl Crow, în vârstă de 44 de ani se dusese la o mamografie de rutină, în urma căreia i s-a descoperit tumoră în ambii sâni. Cancerul a fost descoperit în faza incipientă, de aceea, faimoasa rockeriță a trecut peste el fără a apela la chimioterapie. Ea a făcut câteva săptămâni de radiații, tratându-se rapid. 

 

Jaclyn Smith

Celebra actriță a anilor '70, Jaclyn Smith, cunoscută pentru rolul lui Kelly Garett, din serialul "Îngerii lui Charlie" a suferit și ea de această boală. În anul 2002, în timpul unei verificări de rutină, actrița a descoperit că are cancer mamar. Ea a făcut radiații, iar acum este membru activ al unei asociatii ce susține lupta contra cancerului. 

 

Christina Applegate

Actrița de comedie, Christina Applegate a fost diagnostocată cu cancer mamar la vârsta de 36 ani. Ea a ales mastectomia pentru a reduce șansa de răspândire sau de reîntoarcere a cancerului. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68172574043274