Noiembrie 23, 2018
Top 5 poziții de sex pentru sezonul rece!
Pentru că afară-i frig și nu ne dorim decât să ne zgribulim sub păturică, vă propunem TOP 5 poziții de amor pentru timpul rece.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Poziția fluturelui

Reinventează celebra poziție a misionarului. Relaxează-te în dormitor, pe pat sau pe masa din bucătărie,în timp ce partenerul îți sprijină picioarele pe brațele lui viguroase,înainte de a penetra. Pentru un plus de confort și un contact mai intens,pune câteva perne mici sub șezut. Din această poziție,garantat vei uita de frig.

 

 

Muntele

Cauți ceva mai puțin obositor? Această poziție este perfectă pentru tine. Construiește un mic munte dintr-un teanc de perne și aplecă-te în față,peste el. Partenerul va îngenunchea în spatele tău și va penetra din spate. Poziția este una senzuală,menită să crească rapid temperatura corpului cu câteva grade.

Misionarul puțin altfel

Tu și partenerul tău stați în poziția misionarului,însă iubitul te încalecă efectiv. Dacă vreți ceva mai extrem,iubitul își poate ridica un picior pe umărul tău,pentru o penetrare mai profundă. Deși nu este cea mai comodă,această poziție vă va ajuta să vă încălziți în timp ce experimentați noi moduri de a ajunge pe culmile plăcerii.

 

Față în față

Din poziția de îngenunchiat față în față, penetrarea este mai intensă iar senzația de căldură care vă învăluie corprurile vă va face să uitați că afară sunt câteva grade cu minus. Această postură permite,de asemenea,stimularea clitorisului și mângâierea coapselor.

 

Scoică înghețată

Așează-te pe o parte, în poziția ghemuit, în timp ce partenerul stă în poziția misionarului,în spatele tău. Penetrarea este intensă iar orgasmul garantat. În plus,în acest fel sigur scapi de senzația de frig.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.3401627540588