Mai 09, 2019
Top 5 filme pe care merită să le vezi în mai la cinema
În luna mai vor avea loc mai multe premiere la cinematografele din capitală, iar noi le-am selectat pe cele care merită să le privești.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Five Feet Apart (La cinci pași de tine)

Doi tineri (Cole Sprouse, Haley Lu Richardson), amândoi suferind de o afecțiune ireversibilă, se cunosc pe holurile spitalului unde primesc tratament și ajung să se îndrăgostească unul de celălalt. Totuși, pentru a nu risca să se contamineze reciproc cu eventuale infecții, ei trebuie să stea tot timpul la o distanță de cinci pași unul de celălalt.

Premiera: 3 mai
 




 

The Hustle (Ticăloasele)

Anne Hathaway și Rebel Wilson fac echipă în această comedie savuroasă, pe care nu trebuie să o ratezi. Ele sunt două artiste în escrocherii și în tot felul de alte stratageme – una e versată, stilată, sofisticată și irezistibilă, cealaltă de o inteligență sclipitoare, dar la fel de periculoasă și eficientă ca prima. Ele își propun să îi lase cu conturile goale pe bărbații care, de-a lungul timpului, le-au greșit sau le-au înșelat.

Premiera: 10 mai



 

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (John Wick 3: Război total)

Keanu Reeves revine pe marile ecrane în rolul asasinului John Wick pentru cea de-a treia parte a acestei francize care se bucură de mare succes la public. De această dată, din cauza recompensei de 14 milioane de dolari pusă pe viața lui, Wick se trezește cu o armată de vânători de recompense neobosiți pe urmele lui. Halle Berry face un rol memorabil alături de Keanu Reeves, iar acțiunea la cote maxime este garantată!

Premiera: 17 mai




 

Aladdin

Cu siguranță ai văzut cel puțin o dată filmul de animație Aladdin și lampa fermecată, iar acum regizorul Guy Ritchie ne aduce pe ecrane povestea reinterpretată, dar la fel de amuzantă și plină de acțiune, avându-i în rolurile principale pe Mena Massoud, Will Smith și Naomi Scott. Aladdin (Massoud) este un orfan descurcăreț, crescut pe străzile din Agrabah, pe care maleficul vrăjitor Jafar îl alege pentru a intra în Peștera Minunilor. El pune mâna pe lampa fermecată și, cu ajutorul duhului ei (Smith), încearcă să o vrăjească pe prințesa Jasmine (Scott), de care este foarte îndrăgostit.

Premiera: 24 mai
 


 

 

Godzilla: King of the Monsters (Godzilla II Regele Monștrilor)

Deși filmele cu monștri nu prea s-au bucurat de succes în ultimii ani, principalul motiv pentru care acest film se află pe lista noastră îl constituie distribuția: Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins și Bradley Whitford. Filmul se dorește a fi o aventură epică plină de acțiune în care agenția criptozoologică Monarch se confruntă cu o serie de monștri de dimensiuni colosale, inclusiv cu Godzilla.

Premiera: 31 mai



Text: Liliana Crăciun



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.9773313999176