Octombrie 31, 2018
Top 3 destinații de vis numai bune de vizitat în luna noiembrie!
Se apropie cu pași grăbiți de noi ultima lună de toamnă. Ploile și ceața nu ar trebui să ne facă să stăm doar acasă, ci din contra, ar trebui să ne motiveze să plecăm într-o călătorie de vis, care ne va ajuta să scăpăm de depresie și anxietate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Zilele devin mai scurte, nopțile mai lungi și nu ne dorim să facem nimic decât să visăm la zilele însorite de vară, care au rămas în urmă. De ce însă să nu plecăm într-o călătorie romantică în ultima lună de toamnă? Noi ți-am pregătit top 3 destinații de vis numai bune de vizitat în luna noiembrie. 

 

Malta

Cele mai vechi temple din lume, cel mai bun loc pentru scufundări, mirosuri ademenitoare și o bucătărie superbă. Aici fiecare piatră este îmbibată cu istorie, și o să-ți aducă aminte că te afli pe o insulă mediteraneană. De asemenea, în Malta, marijuana este legală, și vei avea senzația că ai ajuns chiar în Olanda. Multe de văzut, multe de gustat, Malta are cu ce te impresiona. Distrează-te pe cinste!

 

 

Budapesta, Ungaria

Peisaje fermecătoare, castele înfricoșătoare și poduri fascinante te vor frapa, la sigur. Capitala Ungariei este îmbibată cu istorie, aici n-ai cum să te plictisești, sunt sute de locuri de vizitat. Râul Dunăre parcurge întregul oraș, iar peste ea stau nouă poduri de-o frumusețe rară care te vor vrăji cu farmecul lor. Trebuie neapărat să vizitezi unul din cele mai vechi castele - Castelul regilor din Ungaria, care a fost finisat în anul  1265 și este considerat monument istoric. 

 

 

Sevilla, Spania

Dacă ești pasionat de muzica lui Bizet, iar opera "Carmen" este una din preferatele tale, atunci trebuie neapărat să vizitezi orașul Sevilla din Spania. De ce? Pentru acțiunea din opera "Carmen", scrisă de compozitorul francez George Bizet, se desfășoară anume aici. în Sevilla. Simbolul Sevillei este La Giralda, turnul catedralei din Sevilla. Giralda a fost construită în stilul gotic și baroc, și are o suprafață de 11.520 metri pătrați. De asemenea, în Sevilla te poți plimba prin aleile și piețele din Bairro de Santa Cruz. Vizitează Muzeul Militar și relaxează-te pe una din băncile din Parcul Maria Luiza. Vei avea o vacanță de vis. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68017721176147