Decembrie 28, 2021
Top 5 cele mai stilate vedete de la Femeia Anului 2021 (foto)
Vezi cine a ținut cont de dresscode-ul black tie și culorile albastru și roșu, dar și cine a avut cea mai reușită ținută la eveniment.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Știm bine cât de importantă este ținuta atunci când suntem invitați la un eveniment monden. Mai mult, este o provocare atunci când organizatorii stabilesc un dresscode și un stil relevant acestuia. Așa cum evenimentul tradițional ”Femeia Anului” este organizat în pragul sărbătorilor de iarnă, am ales pentru invitații noștri stilul oficial black tie combinat cu albastru și roșu. 

Vezi mai jos cine dintre vedete a reușit să țină cont de reguli și cine și-a potrivit cea mai reușită ținută:

5. Interpreta Valeria Pașa - artista a ales o rochie elegantă cu paiete, combinând perfect cu mănuși semi-transparente, care îi dau o notă de rafinament și delicatețe ținutei.

4. Saxofonistul și membrul trupei Sunstroke Project - Sergey Stepanov 
Muzicianul a ales pentru eveniment deopotrivă, culoarea albastru pentru costum, accesorizând cu câteva lănțișoare metalice, care au reușit să aducă stilul casual cu cel oficial și ceremonios.

3.  Marian Stârcea, Mihaela Sîrbu, Valentina și Constantin Moscovici precum și prezentatoarea anului 2021 - Rusalina Russu
Invitații special ai serii au ales să rămână pe poziții clasice de negru, adăugând câte puțină culoare pe alocuri. Așa cum a făcut-o și directorul artistic al Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici”, sau adepții clasicului de smoking negru, așa cum a făcut Constantin și Valentina Moscovici care a ales pentru eveniment o rochie albastru închis cu mâneci și dantelă.

2. Influencerul Anului - Daniela Ciocanu
Daniela a ales un costum gri combinat perfect cu un body cu decolteu V profund, care a reușit discret și totuși extrem de elegant să scoată în evidență toate calitățile fizice ale jurnalistei.

1. Interpreta de muzică clasică și ușoară - Vlada Vitoroi-Kraevskaia, alături de soțul ei, Gheorghe Vitoroi
Artista a ales o rochie lungă, cu dantelă roșie, care împreună cu buclele lejere au reușit să creeze o ținută de admirat. 

 

Cum crezi, cine a avut cea mai reușită ținută?



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83389115333557