Septembrie 27, 2017
Top 5 bărbați din showbiz care au slăbit spectaculos!
Kilogramele în plus dau bătăi de cap nu doar sexului frumos ci și bărbaților. Deseori bărbații sunt cei care decid să opteze pentru un mod sănătos de viață atunci când masa corporală începe să îi îngrijoreze.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu există un bărbat care să nu fie invidios pe tinerii care se pot lăuda cu un abdomen perfect. Ei însă sunt cei care visează cu ochii deschiși. După un antrenament la sala de forță, vor să vadă rezultate uimitoare. Dar nu este totul chiar atât de simplu.

Tot de ce ai nevoie este voința de fier, muncă și multă răbdare pentru a te simți din nou perfect în pielea ta.

Echipa AQUARELLE îți prezintă top 5 bărbați din showbiz care au demonstrat că se poate.

1. Nicu Țărnă – interpret. -17 kg.

Motivul care la motivat pe artist să slăbească uimitor a fost pregătirea pentru rolul unui film de lung metraj. El a optat pentru o alimentație sănătoasă. Nicu a adăugat în programul său mai multe alimente fierte și coapte și a redus esențial din gramajul unei porții de mâncare. Cartofii, pâinea, și dulciurile au fost excluse total de la orice masă.

2. Corneliu Botgros - violonist.  -10kg

Corneliu Botgros a dat dovadă și el de multă perseverență. Instrumentistul din orchestra “Lăutarii” a reușit să facă o schimbare în viața sa. El a dat jos 10 kg în doar șase luni. Principalii dușmani ai artistului au fost dulciurile. Instrumentistul a renunțat la tortul său preferat și la ecleruri. De asemenea acesta a optat pentru un mod de viață cât mai activ care include și înotul.

3. Sergiu Beznițchi – prezentator. -20kg.

Sergiu Beznițchi a reușit să scape 20 de kilograme datorită proiectului de slăbire în care a fost implicat de bună voie. El a mers regulat la antrenamentele sportive și a ținut un regim alimentar strict. Toate acestea se datorează și încurajărilor soției sale care îl iubește nespus de mult.

4. Serviu Pavlov – violonist.

Sergiu Pavlov, instrumentist în orchestra “Lăutarii” a avut parte de o transformare uluitoare. Fiind cel mai tânăr membru din orchestră, Sergiu a decis că este timpul pentru ca și corpul lui să arate bine. Astfel, lăutarul s-a pus pe treabă. El a decis să acorde mai mult timp exercițiilor fizice. Munca grea nu a fost în zădar. Rezultatele le puteți vedea și voi.

5. Iulian Bercu - jurnalist/sportiv.

De ceva timp, Iulian Bercu a ales un mod sănătos de viață. Sportivul a reușit să slăbească considerabil. Totul se datorează faptului că Iulian a început să participe la mai multe maratoane. Pasiunea pentru alergat îi oferă multe senzații tari inclusiv și multă sănătate. Tânărul acordă foarte mult timp competițiilor și maratoanelor organizate în Chișinău cât și în afara țării. Prin modul activ pe care acesta îl răspândește, el descoperă o altă lume.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86293435096741