Mai 29, 2018
TOP 5 alimente sănătoase pe care trebuie să le consumi cât mai des
Sunt câteva alimente foarte sănătoase pe care ar fi trebuit neapărat să le introduci în alimentația ta zilnică. Iată cinci dintre acestea!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Conopida

Conopida conține o substanţă chimică naturală numită sulforafan, care  luptă împotriva cancerului, de aceea este foarte bine să o consumi. De asemenea, conopida conține vitamina C şi fibre.

 

Sfecla roşie

Sfecla roșie este bogată în antioxidanţi, care luptă, la fel ca și conopoda cu cancerul. De asemenea, sfecla reduce tensiunea arterială şi a creşte fluxul de sânge către creier. Este foarte bogată în nitrați, deaceea, nu uita să consumi sfecla roșie!

 

Kefir

Kefirul este bogat în bacterii care sunt numită probiotice, bune pentru organism, mai ales dacă ai consumat o perioadă antibiotice. El este benefic pentru bioflora din organismul tău. Recomandat pentru diete, căci ajută să scazi din greutate foarte ușor și sănătos. De asemenea, este apreciat pentru efectele sale antiinflamatorii şi anticanceroase. 

 

Linte

Lintea este bogată în nutrienţi, de accea este considerată un super-aliment. Se recomandă să fie consumată sub formă  de supă sau în salate. Lintea îți oferă o sursă bună de proteine şi fibre, cu mult mai puţină grăsime faţă de carne. 

 

Sardine

Sardinele sunt bogate în vitamina B12 și vitamina D. Conține o sursă bună de acizi grași și omega-3 și mult calciu. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5814101696014