Decembrie 05, 2019
TOP 4 zodii care fac primul pas într-o relație

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Așteptarea e grea iar viața-i scurtă tare, de ce ar fi trebui să așteptăm? În zilele noastre trebuie să înaintăm cât mai rapid pentru a face față provocărilor și pentru a izbuti.

Nu toate persoanele însă reușesc să facă primul pas, mai ales când vorba vine despre o relație. Chiar și femeile pot fi acelea care fac primul pas, indiferent de orice. 

Să vedem totuși, care sunt acele zodii care nu se tem de nimic și le reușesc pe toate. 

 

 

Berbec

De ce ar trebui să pierzi timpul așteptând? Asta este mentalitatea nativilor Berbec. Aceștia consideră că timpul prezent este cel mai important, așadar ar trebui să preia inițiativa, fie că persoana pe care o plac simte la fel sau nu.

Având în vedere că nu țin cont de ce ar putea crede persoana pe care o plac, Berbecii ar putea fi considerați puțin agresivi. Aceștia încearcă prin orice mijloace să își arate intențiile, însă în unele cazuri pot exagera. Dacă sunt mai temperați, nativii Berbec pot cuceri mult mai ușor persoana pe care și-o doresc.

 

Leu

Leul își urmărește scopul cu precizie, având mereu un plan bine pus la punct, iar acest lucru este valabil și în privința iubirii. Aceștia se concentrează asupra persoanei pe care și-o doresc, iar în cazul lor rar acceptă un refuz. Având foarte multă încredere în sine, nativii Leu sunt convinși că pot cuceri orice persoană își doresc, așadar nu au deloc emoții când fac primul pas.

Din păcate, având această gândire ei pot fi considerați destul de egoiști în relație, așadar va fi dificil ca relația cu persoana pe care o plac să fie perfectă.

 

 

 Scorpion

Scorpionul este o zodie agresivă și nerăbdătoare, așadar nu înțele de ce ar trebui să aștepte ca o altă persoană să facă primul pas. Nativii Scorpion știu ce își doresc și știu că singurul mod în care pot obține acest lucru este prin acționarea imediată.

Deși poate la început ți se va părea surprinzătoare atitudinea lor, vei observa că acest lucru face parte din farmecul lor personal. Pregătește-te să fii surprinsă de atenția pe care ți-o poate oferi un Scorpion.

 

 

Săgetător

Săgetătorii preferă întotdeauna adevărul și sinceritatea, iar ei văd lucrurile destul de simplu. Astfel, dacă simte că ești interesată de el, însă nu faci niciun pas, nativul Săgetător va avea inițiativă și va încerca să pună în mișcare lucrurile.

Chiar dacă au curaj, este bine să știi că și Săgetătorii au emoții, însă de cele mai multe ori decid să se bucure de moment și să riște totul încercând să cucerească persoana pe care o plac.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3019700050354