Aprilie 26, 2019
Top 4 idei pentru ținuta de Paști
Sărbătoarea deja e în pragul caselor, din acest motiv trebuie să fii sigură ce ținută vei purta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar de e o sărbătoare religioasă, asta nu sugereză să porți pălăriile sau fustele bunicii. Odată cu această sărbătoare sosește și primăvara care ne inspiră să purtăm culorii vii și fresh.


Aici îți sugerăm câteva idei pentru o ținută reușită și potrivită de Paști.


Ținutele florale


Ținutele florale se numără printre cele mai reprezentative din acest sezon.  Optează pentru o ținută  cu imprimeuri florale de dimensiuni mari și pline de culoare. De asemenea, sunt actuale și fustele midi, perfecte pentru orice ocazie, pe care le poti combina cu o cămașă albă, pentru a nu încărca ținuta. Rochiile cu imprimeuri florale le poti accesoriza cu o geantă mică de culori pale și o pereche de pantofi eleganți.

 


Rose Quartz


Ținutele cu o nuanță de roz pudrat sunt iubite de fashioniste în acest sezon. Această nuanță se potrivește pentru o ieșire în oraș sau pentru o cină în sânul familiei. Ea inspiră eleganță și gingășie, tocmai potrivit pentru o sărbătoare religioasă. Poți alege fuste de nuanța unui roz pudrat, pantofi sau chiar rochie, iar un aer proaspăt îți va aduce accesoriile metalice, pe care le poți combina.

 


Ținutele all white


Albul semnifică puritate, simplitate și eleganță. Aceste caracteristici sunt perfecte pentru această sărbătoare.  În același timp, albul poate fi combinat pentru orice stil și, cu siguranță, va îndrepta toate privirile asupra ta. Încearcă, totuși, să alegi un alb curat, fără nuanțe gălbuie sau gri.

 


Culori saturate.


Primăvara poți îndrâzni și șă porți culori aprinse. Combină culorile calde, precum: roșu, portocaliu și galben, ele te vor ține în centru atenției. Nu uita și de culorile reci, verde sau albastru, ele se potrivesc foarte bine împreună. Adaugă și niște accesorii masive, așa ca cerceii sau brățări. Atenție la machiaj, îți sugerăm să alegi unul mai neutru pentru a nu încărca foarte mult look-ul.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66591024398804