August 28, 2019
TOP 3 uleiuri esențiale pentru un păr senzațional

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În lumea cosmeticilor există zeci de uleiuri pentru păr, însă nu toate din ele funcționează. Unele sunt bune pentru ceva, altele pentru altceva. Trei dintre aceste uleiuri, vă vor ajuta să aveți părul sănătos, mătăsos și des. Dacă vreți să fiți o adevărată Ileană Cosânzeană, atunci neapărat trebuie să le încercați. 

 

Uleiul de ricin

Uleiul de ricin provine din boabe de ricin si, intr-adevar, ajuta parul sa creasca avand toate calitatile vitale precum vitamina E, minerale si proteine. In cazul in care cumparati acest ulei, noi va recomandam sa alegeti unul obtinut prin presare la rece (nu a existat nicio forma de caldura implicata in procesul de extractie) si sa fie 100% ulei de ricin virgin.

Uleiul de ricin are beneficii incredibile pentru par: opreste caderea parului, calmeaza scalpul iritat, elimina cu succes matreata severa (datorita proprietatilor sale anti-fungice), hidrateaza si previne ruperea firului de par.

 

 

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos este deja considerat un produs minune cu beneficii incredibile in frumusete. In ceea ce priveste ingrijirea parului, uleiul de cocos actioneaza ca un protector impotriva caldurii, repara parul deteriorat si varfurile arse, ajuta la prevenirea caderii parului si ajuta cresterea parului.

Datorita proprietatilor sale, uleiul de cocos ramane in par si retine umezeala, fapt pentru care este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru par. Acesta hraneste parul, il netezeste si il intareste de la radacina pana la varfuri.

 

 

Uleiul de argan

Uleiul de argan face minuni pentru îngrijirea părului. Acest ulei este recomandat pentru parul uscat si fragil. Nu este de mirare ca in lumea cosmetica este numit “aurul lichid”. Acest ulei nu este la fel de gras precum uleiul de cocos, ceea ce inseamna ca este perfect pentru a fi utilizat mult mai des.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73721623420715