Aprilie 05, 2018
TOP 3 coafuri romantice pe care să le porți de Paști
A mai rămas doar puțin până la sfintele sărbători de Paști, iar toată lumea e în toiul pregătirilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Probabil deja te gândești cum să coafezi părul mai delicat și ușor de această sărbătoare. Din acest motiv, îți sugerăm 3 coafuri romantice, de la  hairstilişti, care sunt extrem de simple și pe care le poţi realiza cu minim de efort:


Coadă de cal

 


Cunoscuta coadă de cal este una din cele mai comune și des întâlnite coafuri , pe care o poți purta la orice ocazie, la orele de sport sau chiar în viața de zi cu zi. Este o alegere bună pentru și o întâlnire romantică, deoarece poate lăsa o impresie plăcută și totodată elegantă. Cu siguranță această alegere este mai bună decât un păr pe spate dezordonat. Mai mult de atât, durează un minut să o faci.


Bucle lejere

 


Buclele mereu au fost seducătoare și feminine. Se potrivesc pentru orice ocazie și ținută, iar procesul de coafoat este rapid și relaxant. Există multe modalități de a obține o asemenea coafură, de aceea poti opta pentru modul potrivit ție.


Flori în păr

 


Floare în sine reprezintă un simbol romantic și împrospătează orice ținută. Prinde părul într-un coc asimetric și adaugă ca accesoriu o floare. Cu siguranță va arăta seducător și elegant.
 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97475385665894