Septembrie 30, 2019
TOP 20 curiozități despre actrița italiană Monica Bellucci!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ultima zi a lunii septembrie, sărbătorim ziua de naștere a faimoasei, elegantei și rafinatei actrițe originară din Italia - Monica Belluci! Ziua de astăzi este o zi specială, căci Monica Bellucci împlinește 55 de ani! Nici nu ai fi spus. De ani de zile prezența sa ne bucură ochiul, de aceea ar fi păcat să nu ne amintim de ea în această zi. Îți propunem top 20 de curiozități despre celebra actriță, despre care, suntem siguri, nici nu ai știut. 

 

 

1. Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, din regiunea italiană Perugia. 

2. Medicii i-au spus mamei actriței că ea nu va putea avea copii. Totuși, după trei ani de la teribila diagnoză, aceasta a născut-o pe Monica, unica ei fiică. 

3. În adolescență, Monica Bellucci visa să devină jurist. Iar pentru a face bani pentru studii, aceasta a hotărât un an să activeze în calitate de model. Cariera de model i-a adus un mare succes, de aceea, Monica nu a mai făcut studii. 

 

 

4. Din toate sporturile, bruneta adoră înotul și yoga. 

5. Monica Bellucci are picioare interminabile, și aici ne referim anume la mărime. Actrița are mărimea 44 la picior. 

 

 

6. Primul film în care s-a filmat frumoasa brunetă este Vita coi figli regizat de Dino Risi. Premiera acestuia a fost în anul 1990. 

7. Italianca își spală părul de două ori pe săptămână. Ea consideră că dacă speli podoaba capilară mai des, atunci părul se deteriorează. 

 

8. În anii 90, Bellucci a pozat pentru celebrul fotograf Richard Avedon, care a fotografiat-o cândva pe Marilyn Monroe.

9. Preferata culoare a actriței este culoarea neagră.  

 

10. Cartea preferată a vedetei este Viața Tinei Modotti scrisă de Patricia Albere.

11. Actrița a pozat de mai multe ori goală. Aceasta nu s-a jenat să apară în ipostaze picante, nici atunci când era însărcinată.

 

 

12. Monica Bellucci este considerată muza creatorilor de modă Dolce&Gabbana. Ei colaborează deja de 30 de ani. 

13. Protagonista numeroaselor roluri detestă să reprivească filmele în care se filmează. "Eu mai bine o să îmi privesc copiii, decât la nesfârșit să văd aceleași filme"

14. Sexy itilianca niciodată nu a optat pentru operații plastice. 

 

 

15. Monica Bellucci a avut două căsătorii. Între 1990-1994 a fost căsătorită cu fotograful Claudio Carlos Basso, iar din 1999 și până în 2013, a fost soția actorului francez Vincent Cassel.

 

 

16. Actrița a suferit mult din cauza ultimului divorț. Într-un interviu acordat, aceasta a spus: De la vârsta de 14 ani, niciodată nu am fost singură. Nu am idee cum o să mă descurc de una singură. 

 

 

17. Rolul din filmul Malena i-a schimbat complet viața. Actrița susține că acest film îi este cel mai aproape de suflet și că se regăsește în acest film în totalitate. Mai mult ca atât, Monica consideră această peliculă autobiografică.

 

 

18. Începând din anul 2001, Monica Belluci este fața companiei de bijuterii Cartier. 

19. De-a lungul carierei sale actoricești, ea a obținut două Globuri de aur și alte nenumărate premii. 

20. Monica spune că frumusețea devine o problemă pentru femeie în două cazuri: când nu există și când în afară de ea nimic nu mai este. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69107723236084