Septembrie 02, 2019
TOP 12 lucruri neștiute despre actorul Keanu Reeves!
În cea de-a doua zi a lui septembrie, cu mulți ani în urmă, s-a născut Keanu Reeves. Un actor care a devenit celebru, care a sucit sute de inimi de-a lungul carierei sale artistice, s-a filmat în zeci de filme care i-au adus un succes colosal. Astăzi, actorul care este veșnic tânăr, a împlinit o vârstă jubiliară. Acesta a împlinit 55 de ani. Cu acest prilej, haideți să aflăm lucrurile pe care nu le-am știut despre îndrăgitul actor hollywoodian.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Keanu Reeves provine dintr-o familie cu diverse rădăcine, poate de aceea, trăsăturile fizice ale actorului sunt atât de interesante și originale. Mama sa era americancă, tatăl englez, avea bunici din Hawaii dar și din China. Genele s-au amestecat favorabil, astfel încât Keanu Reeves a devenit un bărbat în toată firea cu cătături senzaționale. 

 

 

2. Numele lui provine de la un cuvânt hawaiian, care semnifică - briza de mare. 

 

3.  În copilărie, părinții lui Keanu se mutau des, ba în Sydney, ba în Manhatta,iar mai apoi în Toronto, până la vârsta de 21 de ani.  

 

 

4. Tatăl lui Keanu a murit subit, când micuțul avea doar trei anișori. 

 

5. Hobby-ul actorului în anii de școală a fost hockey-ul pe gheață. Își dorea să devină profesionist în această sferă. 

 

 

6. Pentru că avea nevoie de bani, Keanu Reeves a fost nevoit să-și găsească un job. Primul lui job a fost - ascuțitor de patine. 

 

 

7. În anii 80, Keanu se filmează în câteva spoturi publicitare, care treptat îi aduc succes. 

8. Primul film în care s-a filmat Reeves era în regia lui Rob Lowe, și se intitula "Youngblood".

 

 

9. În anii '90, actorul devine celebru. El se filmează într-un șir de filme de succes mondial, precum "Sweet November", "Something's Gotta Give", "The Watcher", "Constantine", "A Scanner Darkly", "Street Kings" etc.

 

 

10. Pe lângă filme, Keanu adoră să lectureze. Preferatul autor a lui Reeves este Proust. Actorul a citit toate volumele editate de autor. 

 

11. La sfârșitul anilor '90, se ciocnește de timpuri grele. Iubita actorului,  Jennifer Syme era însărcinată. Aceasta a născtut prematur, iar copilul nu a supraviețuit. 

 

 

12. Cu un an mai târziu, într-un grav accident rutier a murit și iubita actorului. De-atunci, Keanu nu s-a mai întâlnit cu nimeni, chiar dacă au trecut mai bine de douăzeci de ani. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68445038795471