Februarie 13, 2020
TOP 14 idei de cadouri pentru 14 februarie

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Luna februarie este marcată de o sărbătoare, care celebrează dragostea – Ziua Îndrăgostiților. Această zi este tot mai aproape, iar fiecare din noi se gândește cum să-și impresioneze jumătatea, sau în cazul în care nu este într-o relație – cum s-o petreacă mai frumos cu prietenii. Noi am decis să fim mai neordinari, dar în același timp să oferim recomandări utile de cadouri și surprize drăguțe pentru persoana iubită în această zi. Aceste cadouri sunt universale și pot fi dăruite atât ei, cât și lui.

 

1.Răsfață-ți persoana iubită cu un abonament la spa

Rutina zilnică se transformă în oboseală și stres, iar o odihnă bună îți va oferi nu numai o senzație fizică de relaxare, dar și bună dispoziție și echilibru sufletesc. Un abonament la spa clasic conține saună, masaj, peeling și împachetări corporale.

 

 

2. O carte e mereu o idee bună

Hrana spirituală e și ea o formă a iubirii. Aceasta poate fi o carte de calitate, după lecturarea căreia să te simți bine. Nu e necesar să fie beletristică, poate fi orice gen de literatură. Drept exemple pot fi “Pasărea spin” de Collen McCullough, “Martin Eden” de Jack London sau “Arcul de triumf” de Erich Maria Remarque.

 

 

3.Mergeți împreună la concertul trupei preferate

Fiind într-o relație, deja cunoști preferințele muzicale ale persoanei iubite. Cu siguranță va fi o surpriză plăcută pentru ea să afle că vă veți distra în doi la concertul trupei voastre favorite. Muzică live, voi doi, ce altceva mai trebuie pentru fericire?

 

 

4. Dăruiește căldură, alege o cană termos personalizată

Pentru că suntem încă în perioada de iarnă, cănile termos sunt o necesitate pentru a bea ceaiul sau cafeaua, comod și plăcut. Adaugă sentimente cănii termos, personalizând-o cu un mesaj drăguț, cu o semnificație specială pentru voi doi.

 

5. Organizați un city break într-o destinație nouă

O opțiune de Ziua Îndrăgostiților ar fi să evadați din rutina zilnică într-un city break, explorând un nou oraș. Recomandăm să alegeți un oraș mic, confortabil ca să reușiți să-l descoperiți și să aveți parte de liniște și izolare în doi.

 

 

6. Un cadou cu personalitate – parfumul lui/ei preferat

Când este vorba de parfumuri, nu există reguli sau criterii după care să te conduci. Intuiția, relația dintre voi și emoțiile, care te leagă de această persoană sunt indicatorii principali. Un parfum va păstra prin mirosul său amintirile frumoase de la cel, care a oferit cadoul, iar la fiecare îmbrățișare vă va aminti că sunteți împreună.

 

 

7. Învață să spui ”te iubesc” într-o limbă nouă

Un alt cadou util și o investiție în viitor ar putea fi un curs de învățare a unei limbi străine. Cum alegi limba străină pentru partener? Vezi ce muzică ascultă, cultura cărei țări îl pasionează sau ce i-ar putea fi util pentru carieră. Toate acestea ți-ar putea indica la ce curs să-l înscrii.

 

 

8. Oferă-i un certificat cadou

În cazul în care nu știi ce să alegi, dar probabil ai observat că persoana iubită are anumite preferințe de brand sau în ultimul timp amintește des că are nevoie de ceva, varianta perfectă e un certificat cadou. El sau ea își va alege produsul, de care are nevoie cu adevărat și îți va mulțumi pentru atenție.

 

 

9. Pregătește o cină romantică acasă

O cină pregătită e un cadou fără de preț. Ai putea pregăti cina chiar tu, sau eventual, ai putea să gătești împreună cu partenerul sau partenera și să savurezi deliciul culinar alături de jumătatea ta.

 

 

10.Confecționează ceva manual

Pentru partenerul tău ai putea tricota un pulover sau un fular, să-i țină de cald în perioada rece. Pentru a-ți surprinde partenera ai putea crea un origami sau o compoziție quilling, adaugă dragoste în fiecare detaliu și o vei cuceri nu doar de 14 februarie, ci pentru o viață întreagă.

 

 

11. Dăruiește un cactus

Cactușii nu sunt doar flori originale, ci și prieteni durabili și protectori de radiație. De 14 februarie poți să-ți impresionezi jumătatea cu o floare drăguță și specială, și da, cactușii tot pot fi drăgălași.

 

 

12.Lenjerie…mmm?

Pentru bărbați, la capitolul lenjerie opțiunile variază în funcție de imaginația și simțul umorului. La femei, lenjeria este o armă, care se alege cu fantezie, bună dispoziție și lipsa limitelor.

 

13. Micul dejun în pat

Surprinde-ți presoana iubită de dimineață. Pregătește-i o cafea aromată, căpșuni și câteva prăjituri delicioase în forma de inimioare. Veți fi fericiți amândoi și veți avea o zi de nedescris. Lucrurile mici contează. 

 

14. Maratonul filmelor romantice

Dacă vreți să stați acasă în doi, fără ca să vă încurce nimeni și să vă petreceți timpul în intimitate, vă propunem să faceți o seară romantică în așternuturi, vizionând cele mai frumoase filme de dragoste din toate timpurile. Deschideți o șampanie, cumpărați niște prăjituri sau fructe și savurați din plin seara romantică de 14 februarie. 

 

 

Ziua Îndrăgostiților este o singură zi din an, însă dragostea merită celebrată zi de zi. Cadourile și surprizele sunt așteptate, însă susținerea, grija și atenția sunt pilonii care fac dragostea să fie durabilă. Iubește, fii iubit și dăruiește dragostea lumii întregi!

 

sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0253162384033