Mai 11, 2018
TOP 10 sfaturi să ai o relație de succes!
Dacă vrei să-ți menții relația, și s-o faci să fie una de succes, atunci, noi te îndemânăm să te conduci de aceste 10 sfaturi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cheia relațiilor de succes se ascunde în dragoste, încredere și echilibru. Dacă vrei ca relația ta cu partenerul de viață să nu fie ruinată, atunci ținete de aceste 10 sfaturi de la noi. 

1. Atenția! Atenția este foarte importantă în relații, dacă nu o acorzi în cantități suficiente, atunci ea se poate ruina. Trebuie să ai parte de atenția partenerului tău cât mai mult, oferă-i atenția ta! Trimite-i sms, atunci când sunteți departe, pentru a putea simți că gândurile tale-s alături de el. Fă să se simtă important. 

 

 

2. Încurajează-l. El are nevoie de susținere, orice s-ar întâmpla în viața lui. Trebuie să-i fii aproape, să știe că ești persoana de încredere, cu care vrea și poate comunica despre orice și oricând. 

3. Siguranța! Pentru ca să te simți ok într-o relație, trebuie ca ea să fie sigură. Să știi că partenerul de viață nu va dispărea, la un moment dat din viața ta, că aveți un viitor comun, și că planurile voastre pentru viață coincid. 

 

 

4. Iubește-i defectele! Defectele, pe care începi să le vezi mai târziu, nu sunt decât ceea ce te-a atras de la început. Poate că-ți plăceau glumele lui, și posibilitatea lui de a te face să zâmbești, chiar și atunci când ești supărată, însă, cu timpul începi să urăști aceste lucruri. Amintește-ți că cândva le adorai!

5. Vorbește-i despre ceea ce-ți place în pat. Nu trebuie să aștepți până când vor trece 3 ani de viață intimă, pentru a-i spune că nu suporți când te zgârîie pe spate. Dacă vrei să ai parte de orgasmuri constante, și de satisfacție în așternuturi, atunci, noi te sfătuim să discuți despre aceste momente de la începutul vieții voastre sexuale. 

6. Banii. Nu vă certați din cauza banilor. Chiar dacă anume acest subiect este cel, din cauza căruia se ceartă cele mai multe cupluri, aceste momente trebuie rezolvate cu cap. Vorbiți, discutați, cum să vă mențineți bugetul, ambii din voi trebuie să lucreze asupra acestui subiect șubred. 

 

 

7. Conflictele. Vorbește-i partenerului despre ceea ce te enervează în viața de cuplu, încercați să ajungeți la un numitor comun! Conflictele trebuie rezolvate la timp, pentru că, în caz contrar, apar frustrările, și puteți avea parte de o relație otrăvită. Comunicați, dar, nu exagerați. 

8. Nervii. Dacă nu ai buna dispoziție, nu înseamnă că trebuie să i-o strici și partenerului. Problemele de la serviciu trebuie lăsate dincolo de ușă. Nu este cazul să vă supărați pe iubitul dumneavoastră, doar din cauza că șeful a ridicat vocea la dumneavoastră. Acasă e locul unde trebuie să vă bucurați de viață. 

 

 

9. Obligațiile trebuie să vi le asumați de la început, de altfel, la fel ca și compromisurile. În fiecare relație ele sunt diferite. Despre ele discutați în doi, și ajungeți la concluziile necesare - cine duce gunoiul, cine spală vasele, cine se duce după copii la grădiniță, etc.

10. Pe primul loc! Ultimul, și nu cel din urmă sfat este să-l pui pe partenerul tău de viață pentru primul loc. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii alături de el zi și noapte, însă, ar fi bine, atunci când ai de-ales între fete și iubit, să-l alegi pe el! Vei înțelege acest lucru, odată cu trecerea anilor!

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53604364395142