Iulie 30, 2018
Top 8 prietenii celebre de la Hollywood!
Astăzi, 30 iulie, întreaga lume sărbătorește Ziua Internațională a Prieteniei!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Începând cu data de 3 mai 2011, ziua de 30 iulie, a fost numită oficial de către autorități, ca fiind Ziua Prieteniei. Cu acest prilej, noi ne-am gândit să facem un top cu cei mai buni prieteni de la Hollywood. Prieteniile lor au rezistat în timp, demonstrând că oriunde în lume prietenia adevărată, fie că este vorba despre prietenia între bărbați sau între sexurile opuse - există!

 

Jennifer Aniston și Courtney Cox

Jennifer Aniston și Kourtney Cox s-au cunoscut în anul 1994, pe platourile de filmare ale serialului televizat "Friends". De atunci, cele două actrițe sunt de nedespărțit. 

 

Leonardo DiCaprio și Tobey Maguire

Leonardo DiCaprio și actorul Tobey Maguire prietenesc din copilărie. Și-au făcut cunoștință pe platourile de filmare a peliculei, în anii '80. Între cei doi s-a iscat o prietenie de lungă durată. Leo rămăsese plăcut uimit de jocul actoricesc și de simțul umorului a lui Tobey. Actorii s-au filmat împreună în cel puțin trei filme. 

 

Nicole Kidman și Naomi Watts

Ambele provin din Australia și s-au cunoscut încă pe timpurile când erau adolescente. Veniseră la casting pentru o publicitară în care trebuiau să apară în costum de baie. Cele două s-au împrietenit și până-n prezent petrec foarte mult timp împreună. 

 

 

 

Bad Pitt și George Clooney

Pe acești doi celebri actori de la Hollywood i-au unit filmările pentru pelicula Ocean's 11. S-au plăcut reciproc, petrec mult timp împreună și se susțin în toate. 

 

Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone

Acești faimoși actori au o prietenie durabilă de mai bine de treizeci de ani. 

 

Ben Affleck și Matt Damon

Faimoșii actori Ben Affleck și Matt Damon prietenesc de când sunt copii. Oricunde s-ar afla, cei doi au grijă ca prietenia lor să fie trainică și să reziste orice provocări poate aduce soarta. 

 

 

Cameron Diaz și Drew Berimore

Blondele s-au cunoscut când încă nu aveau 20 de ani. Ele nu s-au cunoscut nici pe departe pe platourile de filmare, ci mult mai devreme, într-o cafenea din Beverly Hills. Soarta a făcut ca cele două să se filmeze împreună în filmul Charlise angel, după care au devenit de nedespărțit.


 

Russell Crowe și Hugh Jackman

S-au cunoscut în anul 1995. Russel Crowe fiind entuziasmat de jocul actoricesc a lui Hugh Jackman, care pe-atunci era un actor despre care nimeni nu știa, l-a propus producătorilor pe Hugh, chiar dacă cei doi până atunci nu se cunoșteau personal. Acest fapt a slujit temelia relației de prietenie de mai bine de 20 de ani.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79496049880981