Aprilie 23, 2018
TOP 10 outfituri ale modelului Gigi Hadid din 2018!
Super modelul american, Gigi Hadid, împlinește astăzi, 23 aprilie, frumoasa vârstă de 23 de ani, cu acest prilej ți-am pregătit un top în care Gigi apare în cele mai spectaculoase ținute pe care le-a purtat în anul 2018. Să vedem care sunt acestea!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Face modelling de când purta scutece, și o face foarte bine. Este considerată una din cele mai sexy modele din lume, și este foarte îndrăgită de toate tinerele din întreaga lume. S-a născut într-o familie înstărită, tatăl afacerist iar mama, Yolanda, și ea a fost model. Gigi, de fiecare dată face furori cu ținutele ei îndrăznețe, iar paparazzi sunt foarte inspirați să o urmărească oriunde ar fi ea. Ți-am pregătit un top cu cele mai reușite ținute ale manechinului. Să le vedem:

 

 

Gigi Hadid la festivalul Coachella 2018 a purtat  o ținută din colecția Moschino pentru H&M – o bustieră albastră și o jachetă stil windbreaker cu discuri imprimate pe ea. 

 

Modelul a fost observat pe străzile din Paris, purtând o maletă albă de tip Chaos SixtyNine, cu un imprimeu în care se sărută Cara Delevingne și Adwoa Aboah. De asemenea, tânăra a purtat pantaloni cu carouri, cu buzunare mari, și botine de tip stiletto, și o geantă imensă de la Fendy.

 

În februarie 2018, modelul a fost văzută plimbându-se prin Manhattan, într-o rochie asimetrică de culoarea nude. Gigi a purtat, de asemenea, botine albe, și ochelari de soare cu ramă albă de la Adame Selman.

 

 

Această ținută a purtat-o Gigi Hadid în drum spre Milano, unde trebuia să participe la Mialno Fashion Week. Chiar și-n tipul zborului, Gigi a arătat superb. Ea a purtat bocanci imenși de culoarea neagră, o geacă, blugi negri și ochelari de la Fendi. 

 

 

Gigi a arătat foarte stilat optând pentru sacou de la Vivienne Westwood de culoarea neagră, pantaloni negri și botine de la Stuart Weitzman. Modelul a arătat minunat fiind îmbrăcată-n negru. 

 

 

Plimbându-se pe străzile New York-ului, Gigi a optat pentru o ținută casual, pantaloni albaștri de la Sandro Paris jeans, și o maletă de culoarea cream de la PLNY LALA. A asortat această combinație cu pantofi roșii fără toc de la MELANIE LOAFER, și ochelari de la Oliver Peoples, The row. 

 

În luna ianuaria a anului curent, Gigi a fost văzută într-o ținută foarte dulce. Modelul a purtat o geacă pufoasă naturală de la Burberry, o geantă foarte micuță de la DOME ROSE,  și ochelari stilați de la Baxter. 

 

În luna martie, manechinul a participat la o joacă a echipei Rangers la Madison Square Garden. Vedeta a purtat o geacă de blugi de la brandul Holzweiler, blugi de la Re/Done și adidași de la Reebok. Pe cap a avut un chipiu care demonstra dragostea ei față de Rangers. 

 

La 27 februarie Gigi a avut o apariție, cu adevărat, spectaculoasă. Ea a purtat o rochie mulată de culoarea nude, cu umerii goi, de la Fendi, botine albe de tip stiletto și ochelari cu ramă de leopard.

 

La început de primăvară, Gigi a purtat un sacou în carouri de culoarea sură de la Maison Margiela, blugi albaștri de la Re/Done și eșarfă de culoarea verde de la Bec+Bridge. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98173522949219