Martie 27, 2020
Top 10 lucruri pe care nu le știai despre filmul Pretty Woman
Producția cinematografică, "Pretty woman" a împlinit zilele trecute 30 de ani de la premieră.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unul din cele mai îndrăgite filme romantice din toate timpurile, "Pretty woman", a împlinit pe 23 martie, 30 de ani de la lansare.. Povestea de dragoste dintre eroul lui Richard Gere și dintre eroina Juliei Roberts a ajuns la inimile tuturor. Noi ți-am pregătit top cu 10 lucruri pe care nu le-ai știut despre acest film. 

 

1. Companiile producătoare de mașini, precum Ferrari și Porshe nu au acceptat colaborarea pentru această producție cinematografică, pentru că nu și-au dorit ca mașinile lor să fie asociate cu luarea prostituatelor din stradă. 

 

 

2. Inițial, filmul ar fi trebuit să poarte denumirea "3000$" (suma pe care i-o oferă Edward lui Vivien pentru serviciile ei)

 

3. Scenele în care Richard Gere cântă la pian au fost interpretate chiar de marele actor. Mai mult ca atât, melodia cântată de el îi aparține actorului, el compunând aceast cântec. 

 

4. Rolul lui Vivian ar fi trebuit să-l joace alte mari actrițe de la Hollywood care au refuzat rolul. Ele sunt: Sandra Bullok,  Sarah Jessica Parker, Meg Ryan, Madonna. 

 

 

5. Pentru rolul lui Edward au candidat actorii de la Hollywood precum John Travolta, Christopher Reeve, Denzel Washington. 

 

6. Celebra rochie roșie pe care eroina Juliei Roberts a purtat-o la operă trebuia să fie, de fapt, de culoarea neagră. 

 

7. Scena în care Edward îi prinde degetele lui Vivien în cutia cu colier, a fost o simplă improvizație.

 

 

8. Spectacolul de operă la care se duc cei doi cu avionul, este, de fapt, celebra operă a lui Giuseppe Verdi, "Traiata", scrisă după romanul lui Alexandru Duma fiul "Dama cu camelii". Subiectul operei întruchipează viața eroilor principali, un om bogat se îndrăgostește de o prostituată. 

 

9. Scenariul inițial al filmului era cu totul altfel. Filmu trebuia să fie o dramă dură, omul de afaceri să se folosească de serviciile lui Vivien timp de-o săptămână, să-i ofere banii, și să se întoarcă la logodnica lui. Iar prostituata să plece la Disney Land cu banii câștigați. 

 

 

10. Vivian trebuia să fie dependentă de droguri, însă după ce scenariul a fost de zeci de ori refăcut, până la urmă filmul a devenit o comedie romantică. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81021046638489