Mai 29, 2023
Tina Turner, ultimele cuvinte înainte de moarte au sfâșiat inimile tuturor! S-a aflat cauza decesului
Tina Turner, celebra cântăreață supranumită Regina Rock’n Roll, a murit, la vârstă de 83 de ani. Cu aproximativ trei luni înainte de deces, artista le transmitea un mesaj important fanilor săi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața americană avea probleme grave de sănătate. Printre afecțiunile de care suferea se numără insuficiența renală, atacul cerebral și cancerul, scrie click.ro

„Dacă aș fi știut...”

De Ziua Internațională a rinichilor, pe 9 martie 2023, Tina Turner avea să scrie, în mediul online, ultimul său mesaj:

„Dacă aș fi știut cum sunt legate hipertensiunea arterială și bolile de rinichi, aș fi fost scutită de multă suferință”, au fost ultimele cuvinte pe care le-a adresat legendara cântăreață fanilor săi.

Artista a oferit sprijin unei campaniii internaționale pentru sănătatea rinichilor și i-a sfătuit pe fani să acorde o mai mare atenție îngrijirii acestora, mai ales pentru faptul că „eșuează fără durere”.

„Astăzi este Ziua Mondială a Rinichilor. De ce este important? Pentru că rinichii eșuează fără durere. Și de aceea vă spun astăzi: Arată-ți dragostea pentru rinichi! Ei merită asta.

Rinichii mei sunt victimele faptului că nu mi-am dat seama că tensiunea mea arterială ar fi trebuit tratată cu medicamente convenționale.

M-am pus în mare pericol refuzând să înfrunt realitatea că am nevoie de o terapie zilnică, pe viață, cu medicamente. Prea mult timp am crezut că trupul meu este un bastion intangibil și indestructibil.

Sunt deci încântată să pot susține o nouă campanie internațională pentru sănătatea rinichilor. Puteți citi întreaga poveste a bolii mele pe site-ul www.showyourkidneyslove.com.

Aici puteți afla cum funcționează rinichii dvs., care sunt factorii de risc și cum puteți menține sănătoase aceste organe importante. Să le arătăm rinichilor noștri dragoste!”, mai scrie în postarea publicată pe pagina sa de Instagram.

PRO TV - Tina Turner a strâns o avere fabuloasă de-a lungul carierei sale  de șase decenii. Cine va moșteni totul

Care a fost cauza morții Tinei Turner

Tina Turner s-a stins din viață pe 24 mai, la 83 de ani, în locuință sa din Elveția. Cauza morții artistei a fost făcută publică, la doar o zi de la deces.

Potrivit Dailymail, care îl citează pe purtătorul de cuvânt al Tinei Turner, artista s-ar fi stins din viața din „cauze naturale”, pe fondul bolilor care au chinuit-o în ultima perioadă a vieții.

Tina Turner prezradila návod na šťastie | Topky.sk

După moartea sa, cartea Tinei Turner de memorii a scos la iveală că, în 2016, artista a luat în considerare sinuciderea asistată, atunci când s-a confruntat cu cancer intestinal și insuficiență renală.

Ea se împăcase cu ideea morții, însă soțul ei, Erwin Bach, a intervenit și i-a donat un rinichi în 2017.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61237335205078