Octombrie 03, 2017
Ți-ai dorit tot timpul buze cărnoase? Vezi cum le poți căpăta fără nici o intervenție medicală!
Nu toate femeile se pot lăuda cu buze naturale pline. Multe dintre acestea recurg la mai multe proceduri costisitoare care pe lângă toate îți creează și durere. Iată ce trebuie să faci pentru a putea avea buze mărite în mod natural.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă urmezi anumite trucuri cu regularitate, vei fi surprinsă de efect și cât de frumos vei arăta, iubitului tău îi va veni să te sărute toată ziua, dacă nu o face deja.

1. Exfoliază-ți buzele

Poți folosi periuța de dinți pentru a freca ușor buzele timp de câteva secunde. Acest lucru va îndepărta celulele moarte de piele și va stimula circulația sanguină, adică sângele va trece mai bine prin buze și le va face să arate mai mari. Dacă o să faci asta frecvent, buzele îți vor fi mai fine, mai moi și mai senzuale. Poți adăuga puțin ulei de măsline, vaselină sau miere în pasta de dinți, pentru a spori rezultatele.

2. Fă-ți propriul strugurel

În loc să le folosești pe cele pline de chimicale, din comerț, mai bine faci ceva din ingrediente naturale și uleiuri esențiale. S-ar putea ca efectul să nu țină atât de mult ca la cele cumpărate, dar nici nu va trebui să-ți faci probleme cu privire la efectele adverse.

Uleiul esențial de scorțișoară - este un ingredient de bază în mai toate produsele pentru mărirea buzelor, deoarece stimulează circulația sângelui și mărește capilarele din buze, făcându-le să arate mai apetisante. 

Uleiul esențial de mentă - are cam același efect cu cel de scorțișoară, adică aduce mai mult sânge în buze și le face să se umfle ușor, în plus, are un efect răcoritor. Tot ceea ce trebuie să faci este să adaugi între 3 și 5 picături într-o lingură de vaselină apoi să folosești acest amestec pe post de balsam de buze.

Ulei esențial de piper - folosește-l în același mod precum cel de scorțișoară sau mentă, dar ai grijă la cantități, pentru că acum trebuie să folosești foarte puțin odată, altfel te va ustura foarte tare. Uleiul va face buzele să se încălzească și să se umfle puțin, ceea ce îți va da aspectul dorit.

3. Exerciții pentru buze

Exercițiile de mai jos te vor ajuta să-ți tonifici mușchii feței și îți vor mări în mod natural buzele. Va trebui totuși să insiști, să ai răbdare câteva luni și să te ții de ele pentru cel puțin o lună, de trei ori pe săptămână.

Fluieră - Vei observa că, de obicei, cei care cântă la instrumente de suflat au buzele mari, din cauza faptului că ei își folosesc foarte mult mușchii buzelor, care sunt în mod normal ignorați. Pentru a avea același rezultat, alege-ți melodia preferată și fluier-o cât de tare poți, pentru cel puțin 5-7 minute pe zi, timp de o lună.

Zâmbește și sărută - Ține buzele lipite și zâmbește cât poți de larg, menține poziția pentru cinci secunde apoi țuguiază-le ca și când ai pupa pe cineva. Asigură-te că strângi mușchii buzelor cât de mult poți, pentru a le oferi exercițiul fizic de care au nevoie. Repetă acest exercițiu de 20 de ori pe zi timp de o lună.

Sursa: feminis.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85582065582275