Martie 26, 2021
The Motans, în aceeași casă cu iubita și muza. Cum arată apartamentul artistului
Discretul și modestul interpret, Denis Roabeș, a arătat tuturor apartament în care locuiește. Este cu adevărat simpatic, spațios, aspect important pentru un om de creație precum The Motans. Trebuie să menționăm că s-a lăudat el așa, că i-a venit. A fost provocat de un cunoscut blogger din România. Mircea Bravo s- propus în ospeție la Denis și așa am putut vedea și noi unde locuiește artistul și, atenție, cu cine împarte acel spațiu. Am aflat, cu această ocazie, că The Motans stă împreună cu iubita lui Bianca, politolog de profesie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Denis a recunoscut că planificarea apartamentului și faptul că poate admira zilnic două panorame excepționale l-a cucerit din primele secunde în care a pășit pragul locuinței. Pe de o parte are o vedere la pădure, iar pe de alta - o vedere urbană. 

”Vezi lumea în ansamblu. De aici nu strivești corola de minuni, pentru că totul pare departe. Ai loc de imaginație, ai loc de povești. Când am intrat aici, după primele trei secunde mi-am dat seama că o să trăiesc aici. În momentul în care am văzut pădurea aia, mi-am adus aminte de cartea, pe care o aveam în copilărie. Mi-am adus aminte de poveștile alea cu ”Pădurea Întunecată”, pădure, care nu se mai sfârșește niciodată. Mi-am zis: eu aici o să trăiesc”, a mărturisit Denis. 

Oaspetele lui Denis, bloggerul Mircea Bravo a atras atenția asupra bibliotecii vii. Între spațiile dintre cărți au fost puse trofee, diplome, dar și obiecte la care The Motans ține foarte mult. Pe cel mai important raft se regăsește o fotografie a familiei Biancăi, iubita lui Denis. ”O să-mi iau o fotografie și cu familia mea. Aici e pământ din grădina mamei mele. El îmi aduce mereu aminte cine sunt și mă face să nu uit că am avut un scop, să nu uit cine sunt cu adevărat să nu-mi ridic nasul. Uneori chiar mai bag mâna prin el să-l simt. Pentru mine contează. Acesta este un papucel din copilăria Biancăi. Mi se pare cel mai autentic, datorită acestei pete de glod aici (n.r. pe talpă)”, a mai adăugat Denis Roabeș. 

Astfel, apartamentul interpretului e locul întâlnirii cu muza sa, pentru relaxare, intimitate și pentru sport. ”Din păcate încă nu am terminat reparația. Trebuie să mai cumpărăm dulapurile în care să băgăm toat lucrurile”, a precizat Denis, oarecum rușinat atunci când Mircea a atras atenția asupra obiectelor de la balcon, care de altfel nu stau aruncate haotic sau neglijent. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84793496131897