Septembrie 09, 2020
Tendințele TOAMNEI. Ce culori se poartă în acest sezon
Dacă te tentează să faci o schimbare de look în această toamnă, atunci te ajutăm să decizi cum să faci schimbarea, care să ți se potrivească, să fie în trend și, cel mai important, să te simți bine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. SE POARTĂ ȘUVIȚELE FĂCUTE ÎN CONTRAST

Se pare că anii ’90 revin în forță.  Hairstylistii execută deja această tehnică de colorare, mai ales pentru tunsorile bob – scurt sau lung. În cazul în care se potrivește personalității tale, va fi foarte hot să-ți colorezi părul în două nuanțe toamna aceasta. Alege un blond rece, în cazul în care ai par brunet sau un blond cald dacă ai păr castaniu.

2. ÎNAPOI LA NATURAL

Probabil că multe dintre noi vom aprecia acest trend: variațiuni ale culorii noastre naturale, pusă în valoare de highlighturi subtile. Fie că ești blondă sau brunetă, cere-i stilistului să-ți accentueze culoarea naturală, pentru un efect strălucitor și ca să fii mai expresivă. 

3. ROȘU APRINS 

Ți se va potrivi, mai ales, dacă părul tău natural are reflexe roșiatice. Nu risca să faci această schimbare de stil dacă nu ești sigură că o să poți purta roșu. Ține cont că această culoare este greu de îndepărtat de pe păr. O vei putea face doar dacă te vei face brunetă. 

4. BLOND ÎNCHIS

Blondul cenușiu, mai închis la culoare și ușor prăfuit este o nuanță foarte modernă pentru această toamnă. E complet diferit de blondul strălucitor de vară, însă rămâne stilat și expresiv. În plus, avantajează mai multe tonuri ale pielii. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5833733081818