Octombrie 23, 2020
Surpriză de proporții! Moldoveanca Elena Mogîldea, rol în serialul românesc ”Adela”
Elena Mogîldea este o adevărată surpriză pentru publicul din România și o mândrie pentru poporul nostru. Jurnalista, originară din țara noastră, stabilită de câțiva ani în România, va juca într-un serial de televiziune.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Antena 1, postul de televiziune, unde va fi difuzat serialul ”Adela” a dezvăluit că Elena va interpreta rolul Giei Ruben. Conform scenariului, ea este o antrenoare de fitness cu propria emisiune la canalul TV al lui Paul Andronic, dar şi antrenorul personal al familiei. Vine des în casă, participă la toate bârfele şi e la curent cu toate secretele, fiind prietena Monei. 

„Am primit cu mare bucurie vestea că voi face parte din acest proiect minunat. Este pentru prima oară când am un rol într-un serial, fiind un lucru pe care mi l-am dorit de mult timp. Gia, personajul pe care-l interpretez, este o tipă jovială și prietenoasă, dar care ascunde și un caracter profitor. Își neagă proveniența și își dorește să urce pe scara socială prin intrigi și bârfele la care participă. Este o adevărată provocare, ținând cont de faptul că este diferită de Elena din viața reală, dar cu ajutorul echipei de profesioniști care mă înconjoară și prin felul meu de a fi, sunt sigură că Gia va deveni un personaj plăcut de către telespectatorii noului serial!”, a declarat Elena Mogîldea pentru Antena 1. 

Fimările pentru noul serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi. Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion. 

Elena Mogîldea este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării a USM. S-a remarcat la emisiuni difuzate de Radio Noroc și Noroc TV. De câțiva ani este stabilită la București. O perioadă a fost asistenta Irinei Rimes și tot atunci l-a cunoscut pe iubitul său, toboșarul Bubu Cernea. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96182537078857