Iunie 08, 2023
"Străin în țara lui" - Irina Rimes, o nouă piesă inspirată de poezia "Doina", scrisă de Mihai Eminescu
Irina Rimes și David Ciente colaborează din nou și lansează piesa "Străin în țara lui". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După "Ielele", David Ciente și Irina Rimes prezintă o nouă piesă ce are ca scop promovarea culturii românești într-o formă atipică: alăturând-o muzicii electronice și EDM. "Străin în țara lui" este inspirată de poezia "Doina", scrisă de Mihai Eminescu, scrie infomusic.ro

"Străin în țara lui" este lansată alături de un videoclip dinamic, ce prezintă imagini atât cu Irina Rimes și David Ciente, cât și cadre naturale și scene ritualice.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România și Moldova, care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement şi sute de show-uri live intense şi pline de emoţie. "Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

În 2022, Irina a lansat și mini seria documentară "Pe drumul meu", ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PRO TV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii, "Ba ba ba - Inima mea bate". Ultima sa colaborare alături de The Motans, pentru piesa "Gata de zbor", s-a bucurat atât de susținerea fanilor, cât și de cea a radiourilor, iar recentul său single, "Neiubita ta", a avut, de asemenea, succes în rândul radiourilor și fanilor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58898138999939