Noiembrie 05, 2020
Stil de vedetă. Cum a fost surprinsă în stradă Katie Holmes.
După despărțirea de Jamie Fox, actrița americană Katie Holmes nu și-a făcut breton și nici nu și-a vopsit părul altfel. În schimb, și-a schimbat stilistul. Acest fapt a ajutat-o să devină cea mai bună versiune a ei, mai ales după separarea de iubit, când unii cred că le-a căzut cerul peste ei. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și dintre multiplele propuneri stilistice ale acestui sezon, Katie a ales să poarte în stradă un trenci din piele, de culoarea vinului- o  piesă la mare căutare în această perioadă. 

Pentru a obține un look armonios, actrița l-a asortat cu un pulover pe gât negru și o pereche de pantaloni tip țigaretă în aceeași nuanță. Pentru a sparge cromatica, a pus în picioare o pereche de ghete albe. 

Având în vedere că este în stradă, Katie poartă indispensabila mască de protecție. A optat pentru una neagră, din bumbac. Din pozele surprinse de paparazzi observăm că are pe umăr o geantă din piele maro și verde închis, peste care a mai pus una din bumba, utilă în cazul în care mergeți la cumpărături. 

Articolele vestimentare din piele ecologică sunt un #musthave al acestui sezon. De aceea, stiliștii internaționali recomandă femeilor să se asigure că au în garderobă, cel puțin, o piesă din asemenea material. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85575294494629