Iulie 19, 2021
Ștefan Bănică Jr., în vacanță cu cei trei copiii. Cum au fost surprinși Radu și Violeta
Ștefan Bănică este unul dintre artiștii care a fost rezervat până acum în privința celor trei copii ai săi. Artistul îl are pe Radu Ștefan, băiatul cel mare, din relația cu Camelia Constantinescu, pe Violeta din căsătoria cu Andreea Marin, și pe Alexandru alături de actuala soție, Lavinia Pîrva. Toți cinci sunt acum într-o vacanță. Dacă Bănică se ține departe de rețelele sociale și nu o are cu pozele, atunci copiii fac exact invers.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu această ocazie, Radu Ștefan și Violeta au surprins printr-o imagine făcută publică pe rețelele de socializare. Cei doi s-au fotografiat împreună și au atras privirile cu apariția lor.

Nu este pentru prima dată când cei doi sunt surprinși împreună. În luna septembrie a anului 2020, Andreea Marin a participat la decernarea premiilor UCIN 2020, iar la eveniment a venit însoțită de Violeta și Radu Ștefan Bănică.

Anterior, Radu a povestit pentru presa din România că întreaga familie obișnuiește să se vadă des, întâlnindu-se acasă la tatăl său. „Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia”, a mai spus tânărul.

Radu a moștenit pasiunea pentru artă de la tatăl și bunicul său, urmând să facă teatru. Și Violeta are înclinații în această direcție. Recent, mama ei, Andreea Marin a mărturisit într-un interviu că a scris o piesă și a înregistrat-o cu tatăl ei. Este pasionată și de limbi străine, matematică, iar dacă e întrebată acum ce vrea să se facă, atunci spune că se vrea a fi avocat.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63508224487305