Martie 09, 2021
Soțul Xeniei Deli a povestit cum a fost cucerit. ”M-a făcut să-mi pierd mințile”
Povestea de dragoste a Xeniei Deli cu milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif a fost intens mediatizată de presa de la noi. Mulți au pretins să afle detalii cât mai picante. Și cum modelul este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală, intriga a crescut și mai mult. Acum soțul ei a povestit exact ce-i interesa pe curioși.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Nu sunt tânăr și din momentul în care am întâlnit-o mi-am ascultat inima și instinctul. M-a făcut să-mi pierd mințile”, a mărturisit Ossama Fathi Rabah Al-Sharif în debutul unui interviu, publicat de Xenia de 8 martie. Acesta a recunoscut că lucrurile s-au desfășurat cât se poate de rapid și mai ales, în avantajul lui. ”Am întâlnit-o pe 3 ianuarie, am mers la ea în Los Angeles, și pe 27 ianuarie am cerut-o în căsătorie”, a dezvăluit milionarul. 

Al-Sharif nu a ezitat să spună cum a fost cucerit de Xenia. Mai întâi l-a atras vocea ei copilărească, apoi a descoperit că este o combinație. ”Este copilă, este adultă cu spirit matur, este veselă și nebunatică și e foarte empatică. Este cea mai empatică persoană, pe care am întâlnit-o vreodată în viața mea. Acesta este cel mai mare avantaj al caracterului Xeniei. Este spontană, este onestă, este spontană, are o doză de nebunie. I-am cerut să nu-și schimbe autenticitatea”, a mai adăugat Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. 

Xenia Deli s-a căsătorit cu milionarul egiptean în 2016. În urmă cu doi ani ei au devenit părinți de fetiță, pe care au numit-o Anastasia. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3013651371002