Septembrie 06, 2021
Sorina Obreja pleacă de la Pro TV. Ce va face știrista mai departe
După o absență de câteva luni la pupitrul știrilor, Sorina Obreja a făcut în sfârșit anunțul mulașteptat. Știrista a ținut să precizeze de ce nu mai prezintă buletinul de la ora 20:00 la postul de televiziune, care a consacrat-o. Iată mesajul ei:

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Dragii mei oameni,

Povestea Pro TV ChiÈ™inău din viaÈ›a mea se încheie aici. Nu ne-am mai văzut în ultima vreme la televizor - timp în care am meditat È™i am luat cu mare greu această decizie.

Azi sunt recunoscătoare pentru fiecare moment trăit în toÈ›i aceÈ™ti 14 ani. A fost frumos mai ales pentru că am întâlnit oameni valoroÈ™i.

Vă sunt recunoscătoare vouă pentru solidaritate, pentru lucrurile de nepreÈ›uit pe care le-am făcut împreună È™i, în mod deosebit, pentru "DăruieÈ™ti È™i CâÈ™tigi".

Va mulÈ›umesc pentru că am plâns È™i am râs împreună, pentru că am creat È™i am străbătut È™i azi putem vorbi cu mândrie despre toate. Proiectele frumoase nu se opresc aici.

Colegi, vă îmbrățiÈ™ez. Îmi sunteÈ›i tare dragi. Să perseveraÈ›i!

MulÈ›umesc! Și să ne auzim de bine!”, a scris Sorina Obreja pe contul său de Facebook. 

AnunÈ›ul vine la doar câteva zile când postul Pro TV a marcat 22 de ani de la lansare. În materialul cu felicitări, Sorina are un sincron scurt, alături de alte feÈ›e ale televiziunii. După postarea de astăzi însă toată lumea a înÈ›eles de ce în ultimul timp Sorina nu a prezentat principalul jurnal al zilei. 

Admiratorii, dar È™i foÈ™tii colegi i-au urat succes È™i realizări frumoase mai departe. Nimeni însă nu a întrebat-o ce va face în continuare. Comentariul Veronicăi GherboveÈ›chi, prezentatoare È™i director de È™tiri la TV8 a trezit niÈ™te suspiciuni. ”Mersi pentru ajutorul oferit la început de cale! Mult succes!”, a scris Veronica GherboveÈ›chi, cea care în trecut a muncit È™i ea la Pro TV. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2523036003113