Aprilie 15, 2021
Sorina Obreja, după vaccinare: Protejați-vă măcar de dragul celor pe care îi iubiți!
Jurnalista Sorina Obreja și colegii săi s-au vaccinat zilele trecute împotriva coronavirusului. Toți manifestă curiozitatea: ce-ai simțit după? Prezentatoarea TV a fost sinceră și a scris într-o postare ppe Facebook totul în detalii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”M-am vaccinat cu prima doză de AstraZeneca, iar după asta m-am prăjit toată noaptea la 39.5 cu foarte mici recreații după Paracetamol. Ziua a fost aproape la fel de rău. Colegii la fel au avut febră. Știam ca vor fi efecte, dar nu m-am așteptat că atât de chinuitoare. Oricum, trece. E cel mai mic rău posibil.

Important e că voi mai avea o măsură de protecție - pentru mine (vaccinul te apără in mod cert de cazuri grave), dar și pentru mama mea care e mult timp cu noi și, fiind în vârstă, nu are încă acces la un vaccin care sa îi fie indicat, iar eu nu vreau să îi transmit un astfel de "cadou"”, a scris Sorina pe profilul ei de Facebook. 

Totuși, simptomele pe care le-a avut prezentatoarea și alți colegi de-ai săi de la postul unde activează, nu sunt de speriat. După două săptămâni urmează rapelul și s-ar putea să nu se simtă la fel. Sorina a transmis și un mesaj celor sceptici în privința iimunizării împotriva coronavirusului. 

”Știu ca mulți refuză imunizarea, temându-se de efectele vaccinului, dar trebuie sa fim conștienți ca efectele coronavirusului pot fi mult mai grave și mai dureroase pentru noi sau pentru cei apropiați. Protejați-vă, măcar de dragul celor pe care îi iubiți și vă iubesc”, a subliniat jurnalista. 

Sorina Obreja a povestit că din mare fericire atât ea, cât și familia ei, nu a trecut prin experiența COVID. Asta pentru că, spune ea, s-a protejat cum a putut mai bine. ”Am purtat mască - nu pentru că era impusă, ci conștiincios, pentru că speram să ne apere. O purtam și vara trecută în parc când nu era obligatorie, dar era aglomerat, iar unii se uitau lung la asta, am păstrat distanța și chiar i-am rugat pe unii să stea mai departe când era cazul, evident creând astfel reacții și supărări. Și iată că am scăpat”, a mai dezvăluit jurnalista. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9028902053833