Ianuarie 20, 2021
Sora lui Meghan Markl o laudă pe Kate Middleton. Ducesa de Sussex, numită profitoare
“Meghan Markle este geloasă pe cumnata Kate Middleton, deşi nu se poate compara cu viitoarea regină”, scrie sora vitregă a Ducesei, Samantha Markle, în cartea pe care urmează să o lanseze, The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1, scrie okmagazine.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Conform unor surse O.K!, Samantha se străduieşte să-i laude atât pe Middleton, cât şi pe prinţul Charles, asta în timp ce o atacă pe Meghan. 

"Samantha scrie că soţia lui William, Kate Middleton, este o mamă excelentă, o bună prietenă, un exemplu pentru oamenii din ţara ei. Ea o compară apoi cu Meghan, despre care crede că foloseşte pur şi simplu familia regală pentru a-şi relansa propria carieră ", spune o sursă. 

Samantha precizează, de asemenea, cât de încântată a fost să-l vadă pe prinţul Charles cum o conducea pe Meghan la altar, la nunta ei, chiar dacă tatăl lor nu a putut fi acolo, pentru că a suferit un infarct din cauza stresului. Ea este încă supărată pe Meghan pentru că nu şi-a arătat recunoştinţa pentru tatăl ei şi nu l-a vrut la ceremonie.

Samantha are convingerea că Meghan se foloseşte de familia regală aşa cum s-a folosit şi de tatăl lor. Actriţa s-ar fi bucurat de genorozitatea lui Thomas Markle Sr., apoi l-ar fi abandonat când avea mai multe nevoie.

Samantha, în vârstă de 56 de ani, va lansa cartea luna viitoare, în SUA, după ce a anunţat că va scrie memoriile în 2016.

Sora Ducesei promite că volumul de 330 de pagini va expune adevăruri ascunse despre familia ei şi că un basm regal se va prăbuşi.

Surse din aturajul familie regale au spus pentru In Touch că ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, care locuieşte în prezent în conacul ei de 14 milioane de dolari din Santa Barbara, împreună cu prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani, şi Archie, în vârstă de un an, este supărată din cauza cărţii, dar nu îşi va arăta nemulţumirea în public.

Se crede că Meghan şi-a văzut ultima dată sora, care locuieşte în Florida, în 2008. Totuşi, în interviuri, Samantha a fost întotdeauna extrem de critică la adresa actriţei.

În februarie anul trecut, s-a spus că Meghan a izbucnit în lacrimi după ce a descoperit că sora ei vitregă, Samantha, intenţionează să scrie o carte despre ea. "Ducesa de Sussex a simţit că aceasta profită de ea", potrivit unui prieten apropiat. Samantha şi-a dezvăluit ambiţiile literare în aprilie 2016, când povestea lui Meghan şi prinţul Harry a devenit publică.

Ea a anunţat anul trecut că va scrie o a doua carte care, la fel ca prima, se va numi „'In the Shadows of the Duchess’’.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56139063835144