Martie 15, 2023
Sofia Vicoveanca, despre băutura secretă pe care o consumă în fiecare zi. La ce remedii apelează pentru a se menține în formă la 81 de ani
Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite și apreciate artsite de muzică populară. De curând, interpreta de folclor a vorbit despre băutura secretă pe care o consumă în fiecare zi. Ce suc își prepară artista în vârstă de 81 de ani acasă, și cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sofia Vicoveanca are 81 de ani, însă vârsta nu i se citește pe față. Una dintre cele mai iubite și apreciate artsite de muzică populară din România apelează la remedii naturale pentru a se menține într-o formă de invidiat. Interpreta de folclor a vorbit despre băutura secretă pe care o consumă în fiecare zi, scrie spynews.ro

Sofia Vicoveanca, despre băutura secretă pe care o consumă în fiecare zi

Sofia Vicoveanca are mare grijă de felul în care arată. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme, interpreta de folclor povestea că nu are voie să țină cură de slăbire, pentru că ar curge pielea pe ea și e nevoită să se mențină la aceeași greutate. Artista de muzică populară a dezvăluit că există o băutură pe care o consumă zilnic și pe care o prepară acasă.

Cum se menține Sofia Vicoveanca în formă la cei 81 de ani

”Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănanc branză, ouă. Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film. Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri”., a declarat vedeta, potrivit evz.ro.

Sofia Vicoveanca, cântăreață: „Am văzut lumina zilei dincolo de sârma  ghimpată. Când m-am refugiat, am lăsat totul în urmă“ INTERVIU | adevarul.ro

Deși are mare grijă de felul în care arată, Sofia Vicoveanca spunea că nu se ferește de grăsimi și își face poftele, însă mereu, cu limită.

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e.Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a mai spus artista de muzică populară.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.46165680885315