Octombrie 28, 2022
Șoc! Concursul ”Miss Univers” se schimbă radical după ce a fost cumpărat de o afaceristă transgen
Femeia de afaceri transgen Anne Jakkaphong Jakrajutatip a cumpărat drepturile consursului care desemnează cea mai frumoasă femeie din lume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sub umbrela acestui brand, afacerista thailandeză vrea să comercializeze creme, cosmetice, produse de lifestyle, suplimente alimentare și băuturi.

Eticheta ”Miss Univers” se pregătește să treacă într-o nouă eră după ce femeia de afaceri transgen Anne Jakkaphong Jakrajutatip a cumpărat organizația pentru 20 milioane de dolari.

Ea este un celebru magnat media din Thailanda și avocat al drepturilor transgenderilor, CEO JKN Global Group PCL, o companie thailandeză de media.

Anne Jakkaphong Jakrajutatip

JKN Global Group a informat că Anne Jakkaphong Jakrajutatip dorește extinderea organizației ”Miss Univers” în Asia. Compania are în vedere lansarea de noi produse sub acest brand, produse de îngrijire, creme, cosmetice, produse de lifestyle, suplimente alimentare și băuturi.

”Căutăm nu doar să continuăm o tradiție, dar și să evoluăm ca brand, pentru generațiile viitoare”, a spus Anne.

Anne Jakkaphong Jakrajutatip

Amy Emmerich, Chief Executive Officer, și Paula Shugart, Președinta Organizației ”Miss Univers” au mărturisit că sunt ”încântate să continue evoluția ”Miss Univers” alături de JKN”.

Anne Jakkaphong Jakrajutatip este prima femeie transgen care deține organizația ”Miss Univers” și mai mult ca sigur va spori diversitatea, reprezentarea și incluziunea. În 2012, li s-a permis și transsexualilor să participe la competiția de anvergură.

Anne Jakkaphong Jakrajutatip

Recent, a mai apărut o schimbare în concurs. De acum, regulamentul le permite și femeilor căsătorite și cu copii să participe, lucru interzis până acum. Potrivit ”The National”, începând cu 2023 mămicile și soțiile se vor putea înscrie.

Miss Universe 2021 este Harnaaz Sandhu, Miss India. Fosta Miss Universe Andrea Meza i-a pus coroana pe cap noii frumuseţi planetare într-o ceremonie organizată în oraşul israelian Eliat.

1 harnaaz sandhu jpg jpeg

Ediţia din 2021 a fost marcată de controverse încă de dinaintea începerii sale, mai multe organizaţii cerând boicotarea sa din cauza „colonialismului, rasismului şi patriarhatului”, cu referire la ocupaţia de către Israel a unor teritorii palestiniene.

Tânăra Sandhu, în vârstă de 21 de ani, le-a învins pe cele 79 de rivale, câştigând titul suprem. Superba brunetă este o ferventă militantă a drepturilor femeilor, dar şi o actriţă care se inspiră de la Priyanka Chopra. În timpul liber, adoră yoga, dansul, gătitul, călăria şi şahul.

Anne Jakkaphong Jakrajutatip

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1077876091003