Octombrie 28, 2019
Slăbește cu ajutorul dietei de dovleac cu 5 kg în doar 7 zile!
Dovleacul este unul din fructele în trend ale sezonului. Halloween-ul a trecut, dar asta nu înseamnă că trebuie să uităm de dovleci. Din contra, dat fiind faptul că dovleacul conține doar 18 calorii la suta de grame, ar fi bine să-l folosești pentru cura de slăbire.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Pe lângă faptul că e un fruct decorativ, el întărește sistemul imunitar, menține inima sănătoasă și previne apariția ridurilor. Așadar, îi zicem dovleacului "Bine-ai venit", și începem cura de slăbire. Pentru aceasta, avem nevoie de o dietă de cel puțin 7 zile. 

În fiecare dimineață, pe stomacul gol, trebuie să bei o băutură pe bază de dovleac. Miezul de dovleac, în cantitate de 500 grame, se pune la fiert, după care se strecoară într-un vas, și se dizolvă cu un pahar de apă, după care, ar fi bine să mănânci un terci de ovăz sau un ou fiert. 

Supa de dovleac o mânânci la prânz, și o faci foarte simplu. Fierbi 1.5 kg de dovleac, morcov, ceapă și țelină. Poți mânca și o porție de pește sau fileu de găină fiert sau copt, în funcție de zi, sau de preferință alimentară. 

Seara poți mânca orice, dar nu mai târziu de ora 6. Limitează-te la dulciuri și la zahăr pe tot parcursul dietei. Pentru a pierde în greutate, nu ține dieta mai mult de două săptămâni. Trebuie să mănânci de 3-4 ori pe zi.

PS: Sunt interzise gustările între mese!!!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1223797798157