Septembrie 15, 2021
Simona Halep se mărită azi. Mirele are un trecut tumultos
Simona Halep este o femeie fericită. Cu toții îi cunoaștem performanțele în tenis, dar iată că împlinire vine și pe plan personal. Campioana în tenis se mărită astăzi cu omul de afaceri Toni Iuruc. Acesta are la activ două divorțuri. Sperăm că a treia căsătorie va fi pentru el cu noroc.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Stere Halep, tatăl sportivei, a declarat că are mari emoții pentru ziua nunții fiicei lui. „Da, am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…”, a spus Stere Halep pentru fanatik.ro. 

Tatăl sportivei a mai precizat că nu va fi o nuntă pompoasă, ci o ceremonie într-un cadru restrâns, la care vor participa familiile mirilor și apropiații. 

”Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”, a mai adăugat socrul mic. 

Povestea lor de dragoste a început în 2019, iar de atunci sunt de nedespărțit. Toni Iuruc administrează șase firme, dintre care una de publicitate, ceea ce înseamnă că are conturi grele și ține piept averii Simonei. Cuplul locuiesc într-o casă din Izvorani. Acolo au sărbătorit logodna în vara acestui an. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51587796211243