Octombrie 19, 2020
Silvia Petrov trăiește emoții puternice. Ce sărbătoare are astăzi
Prezentatoarea simte emoții puternice prin toți porii. Numai o mamă, care, cel puțin, o dată în viață a trecut prin asemenea experiență poate să o înțeleagă ce simte. Trăirile ei justificate, de altfel, sunt greu de stăpânit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Acum exact un an, pe 19 octombrie, Silvia Petrov a adus-o pe lume pe Aris Rosalie. De atunci nu doar că s-a mărit familia prezentatoarei TV, ci s-a amplificat și dragostea care îi unește pe toți. 

Silvia Petrov a născut pe cale naturală, iar soțul său, Sergiu Crețu i-a fost alături. În tot acest timp, Aris a fost alăptată. 

Bebelușa Aris este răsfățată de părinții ei încă de când era în burtiă. Silvia și Sergiu au mers dintr-o vacanță în alta în formatul 2+1, iar faptul că au un bebeluș nu a reprezentat vreo incomoditate pentru ei. 

Prezentatoarea a anunțat ieri că astăzi va fi dată și prima petrecere în cinstea micuței Aris Rosalie, care de un an le face zilele mai colorate și mai zglobii. Le urăm o zi minunată. Nu vom savura din tortul aniversar, în schimb, sigur ne va alinta Silvia cu poze drăgălașe. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0026543140411