Iulie 12, 2017
Și starurile masculine suferă de tulburări alimentare!
Nu numai femeile au anorexie sau bulimie, există bărbați, chiar și la Hollywood, care s-au abținut de la mâncare până au ajuns piele și os ori s-au îndopat până n-au mai putut, creând un dezechilibru major în organismul lor. Cine sunt celebritățile masculine care au avut tulburări alimentare?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Billy Bob Thornton

Fostul soț al Angelinei Jolie a avut probleme cu o afecțiune care este, de eobicei, specifică femeilor, anorexia. În 1998, când filma de zor pentru pelicula U-Turn, se putea vedea că starul hollywoodian avea o problemă. Slăbise aproape 30kg și nu mai arăta deloc ca bărbatul de care se îndrăgostise Angie. Să fi fost mariajul lor de vină sau, invers, căsnicia cu una dintre cele mai frumoase femei din lume să fi fost afectat și, finalmente, distrus de problemele cu care se confrunta actorul?

 

Russell Brand

Controversatul actor britanic are un trecut zbuciumat, atât pe plan personal (vezi dependența de droguri și de sex, relațiile amoroase eșuate și, tulburarea alimentară pe care a avut-o), cât și pe plan profesional, unde a făcut de fiecare dată senzație (fie într-un mod plăcut, fie nu). Ei bine, multe s-au aflat despre Russell, numai despre tulburarea sa alimentară nu se aflase.

 

 

La numai 11 ani, adică cu mult timp înainte de-a deveni faimos, a suferit de bulimie. Mânca pe saturate, după care dădea afară tot ce mâncase. Și-a dat seama, încă de pe atunci, că era ceva în neregulă cu chestia asta, însă nu s-a oprit, timp de vreo câțiva ani, pe motiv că i se părea euforic tot procesul. Perioada de maturitate l-a găsit, astfel, pe Brand într-o formă cât se poate de proastă. Însă, ușor-ușor a reușit să-și învingă demonii și să revină la un trai (mai) normal.

 

Eminem

Cine s-ar fi gândit că cel mai cunoscut rapper alb al momentului s-a confruntat cu astfel de problemă?! În timpul filmărilor pentru 8 Mile, Eminem a început să consume Ambien, în combinație cu Vicodin și Valium, pentru a rezista fizic și psihic la consumul emoțional pe care îl presupuneau filmările. La scurt timp, însă, a deveni și un fast food junkie, mânca o cantitate enormă de burgeri și cartofi prăjiți și, fără să-și dea seama, a ajuns să depășească 100kg. La 104 kg și după o spitalizare în regim de urgență, și-a dat seama că era pe punctul de a muri și a început să-și pună ordine în viață. Astfel, ca să slăbească, s-a apucat de sport. A început să facă jogging și să devină obsedat de caloriile consumate. Abia atunci a avut o tulburarea alimentară în toată puterea cuvântului.

 

Elton John 

Este unul dintre cei mai mari muzicieni ai vremurilor noastre, însă, de-a lungul carierei sale de mare succes, n-a fost dintotdeauna un tip plin de încredere în forțele proprii. Astfel, s-a luptat cu bulimia timp de 16 ani, pe care a combinat-o cu dependența de alcool și cea de cocaină.”Mi se albise părul, eram palid la față. Eram balonat și arătam îngrozitor de obosit, bolnav și învins. Arătam groaznic! Fusesem învins de dependențele mele! Trebuia să fac ceva dacă voiam să nu mor!”, a declarat artistul într-una din cărțile sale revelatoare.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66426801681519