August 15, 2022
“Și de ce atât de mulți? De ce atât de des?" Marina Cârnaț, replică pentru hateri
Este una dintre cele mai urmărite și apreciate bloggerițe de la noi. Postările ei inspiră mii de femei, iar viziunile ei și sfaturile pe care le oferă femeilor i-au adus o comunitate impresionantă în mediul online.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Marina Cârnaț este permanent în vizorul publicului. Foarte activă pe online, bloggerița împărtășește cu urmăritorii săi detalii din viața unei mămici care le reușește pe toate. Fiecare postare a bloggeriței adună zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii. Se pare că printre cei care o urmăresc sunt și din cei care nu se sinchisesc să dea întrebări incomode sau să comenteze referitor la numărul de copii sau alte intimități ale familiei Cârnaț. 

Cu această ocazie, Marina a scris o postare, în stilul ei caracteristic:

"Câți va mai face? Sunt planificați? Soțul o ține acasă special pentru asta!
Când al 9-lea?
La atâția copiii trebuie bani mulți! 8 copii trebuie îmbrăcați… I-a născut pentru instagram! Totul e fals! Numai mă uit și îmi imaginez ce haos în casa aceea!
Nu are timp pentru ea! Are timp pentru ea? Înseamnă că o ajută cineva? Câte bone are? Bunicile locuiesc cu ea? Vine sigur cineva și îi face curat! Ce se va întâmpla cu ea peste 10 ani?
Au vaccinuri?
A avut pierderi?
Are gemeni?
Ce religie are? Ceva nu e ca la toți!⠀
Îi ajută statul? Trebuie să primească mult pentru fiecare copil! Sigur face atâția copii pentru alocații! Nu o ajută statul? Cât de mult câștigă?
Stă acasă? Ah e blogger! Deci face bani pe seama oamenilor! Cât face? Soțul milionar? Sigur fură!
Ce casă au? Câte case au? Fac renovare? Un castel? De unde bani? Din reclama! Nu e reclama? Fură bani! Nu fură? Ceva nu e curat!
Cu ce îi hrănește? Zilnic fructe și legume? Dar carne? Le dă și carne? De unde bani? Totul e așa de scump!….”
⠀⠀⠀- M-am născut să iubesc!", a scris Marina Cârnaț pe pagina sa personală.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71613574028015