Februarie 24, 2022
Și-au lăsat copilul să înoate printre rechini. Un cuplu a șocat internetul
Un cuplu australian, care face senzație pe youtube cu clipurile pe care le postează din largul oceanului, de pe catamaranul lor, și-a șocat recent fanii. Riley Whitelum și Elayna Carausu și-au lăsat fiul de numai doi ani să înoate liber, printre rechini.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Elayna Carausu, mama băiatului, are 28 de ani, e născută în Australia, însă tatăl ei este de origine română. Împreună cu iubitul ei, au renunțat la joburile corporatiste și acum locuiesc pe un catamaran alături de cei doi copii ai lor. Câștigă bani din donațiile fanilor și din clipurile pe care le postează pe youtube. Dintr-un singur clip, încasează circa 4000 de dolari, însă mare parte din sumă o folosesc pentru întreținerea ambarcațiunii. 

Zilele trecute, cei doi părinți au postat un clip pe youtube în care băiețelul lor de doi ani înotă printre rechini. “Mulți oameni ar crede că e nebunie curată să lași un copil în apă printre rechini, însă am avut încredere în instructor. Este expert”,  spus Elayna. 

“Oau, ce rechin mare! Cât de mulți sunt!”, se aude băiețelul spunând cu încântare. 

Instructorul l-a sfătuit pe micuț să intre în apa ușor, să nu sară, ca să nu atragă rechinii. 

După postarea clipului, părerile au fost împărțite pe internet. Unii îl felicită pe micuț pentru curaj, alții îi critică pe părinți pentru inconștiență. 

Călătoria pe mare a lui Riley și a Elaynei a început în 2017, când și-au cumpărat cu 900.000 dolari un catamaran, care le-a devenit noua casă. Deși pare că duc o viață idilică, lipsită de griji, cei doi se ceartă adesea. “Barca e așa de mică încât nici măcar n-ai unde să te duci când ești supărat!”.

Sursa: perfecte.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94503808021545