Iunie 21, 2022
Și-a lovit mireasa, în timpul nunții, pentru că l-a învins la un joc. Ce riscă bărbatul
Un bărbat din Uzbekistan a fost pus sub acuzare după ce și-a lovit soția chiar în timpul nunții deoarece mireasa l-a învins la un joc, relatează „Le Figaro”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Videoclipul surprins la nuntă a devenit viral în această țară și a dat naștere unui val de critici din partea internauților, așa că proaspătul mire a fost pus sub acuzare pentru violență.

Jocul, organizat de nuntași, consta într-o competiție pentru desfacerea bomboanelor. Într-o filmare se vede cum femeia este aplaudată de nuntași, iar soțul său, aflat în picioare lângă ea, o lovește brusc în cap.

Șocată, tânăra este evacuată în scurt timp din sală. Incidentul s-a petrecut la data de 6 iunie, într-o regiune din sudul Uzbekistanului.

Potrivit procurorului general din Uzbekistan, soțul este acuzat de un act de „violență minoră” și riscă o amendă sau maximum 15 zile de închisoare.

O comisie a camerei superioare a Parlamentului din această țară a anunțat că tânărul i-a cerut scuze soției sale și că și-a exprimat regretul pentru ceea ce a făcut în timpul unei audiențe speciale la care au participat și părinții celor 2.

„În aceeași zi soții s-au împăcat și de atunci trăiesc împreună”, a mai precizia comisia.

VEZI VIDEO AICI

 

Sursa - greatnews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48817467689514