Mai 09, 2017
SHOWROOM MOBEL LAND - 5 sfaturi cum să-ți amenajezi zona TV
Design stilat - SHOWROOM MOBEL LAND propune mobilă pentru zona TV de la producători cu renume mondial ca „RMW” și „Rumplus”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gamă largă de fronturi din sticlă călită, lucioasă sau mată, precum și posibilitatea de a combina materialele ajută lacrearea unui desing unic al zonei TV. Un rol important îl joacă lumina care crează o atmosferă deosebită. 


Materiale sigure

SHOWROOM MOBEL LAND scimbă imaginația despre aceast material. Producătorul german de sticlă călită „Leonardo” oferă un produs extraordinar. Acum poți să nu-ți faci grijă că sticla se poate sparge și tu sau copilul tău vă puteți răni din cauza cioburilor. Sticla călită germană se diferențiază de restu prin rezistența sa ridicată. Chiar dacă aceasta se deteriorează, datorită texturii speciale, cioburile nu vor fi îmrăștiate, iar astfel nu te vei răni și nu vei călca cioburile de pe podea pentru că aceste vor rămâne la loc. 


Calitate și varietate

SHOWROOM MOBEL LAND - sunt 5 ani de garanție pentru toată mobila. Design-ul profedional selectat, utilizarea inteligentă a spațiului, o gamă largă de materiale, posibilitatea de a le combina și asocia permite să creăm o atmosferă unică a zonei TV ce corespunde tuturor cerințelor cumpărătorului. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5413856506348