Februarie 26, 2018
Show Balet Teodor a împlinit 25 de ani. Vezi cum a avut loc concertul aniversar!
În pași de dans Teodor Dance Studio și-a sărbătorit aniversarea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aseară a avut loc concertul aniversar, al trupei de balet Teodor Dance Studio, "În pași de dans", cu prilejul împlinirii a frumoasei vârste de 25 de ani. La acest concert, au fost prezenți cei mai buni coreografi și dansatori, ai show baletului "Teodor". Salsa, tango, hip hop, disco, dansuri în ritmuri diverse au fost prezentate pe scena Palatului Național "Nicolae Sulac", demonstrând cât sunt de buni, de-a lungul anilor.

Una din cele mai importante și spectaculoase dansatoare de la Teodor Dance Studio, Alexandra Shine a impresionat publicul prin elasticitatea trupului său, dar și prin vocea minunată de care a dat dovadă.

Am admirat energia micuței și talentatei Ionela Țăruș, care a evoluat pe scenă alături de Teodor Rădulescu, dar și alături de colegii săi de la Teodor Junior.

 

 

O surpriză a serii a fost interpreta Evelina Vîrlan. Evelina ne-a bucurat cu vocea minunată pe care o posedă, și prin ținutele ei spectaculoase. Teodor Rădulescu a dansat alături de elevii săi, demontrând că este într-o formă excepțională. Mai mult ca atât, am avut ocazia sa-l auzim pe Teodor cântând, confirmând faptul că poate să le facă pe-amândouă de minune.

 

 

Tot în cadrul aceluiaș concert, au evoluat micuții de la TeoVoice, care au interpretat piese energice și s-au distrat pe scena Palatului Național "Nicolae Sulac".

 

Surprinza serii a fost dansul, pentru care fetele s-au îmbrăcat în costume bărbătești, iar băieții, au purtat rochii de seară și tocuri, etalându-și talentul de a păstra echilibrul pe tocurile înalte. 

 

 

Spectaculosul concert s-a încheiat cu dansuri în stil disco, iar Teodor Rădulescu ne îndemâna să cântăm toți împreună. Show-ul a fost minunat. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81592583656311