Octombrie 24, 2019
Selena Gomez a lansat o piesă dedicată lui Justin Bieber

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După o pauză îndelungată, Selena Gomez din nou și-a bucurat fanii cu noi producții muzicale. Vedeta a lansat două videoclipuri la piese diferite. Ambele dintre aceste îi sunt dedicate fostului său iubit, Justin Bieber, care s-a însurat recent.

În ultima piesă, pe care Selena a prezentat-o chiar astăzi, interpreta povestește despre relația cu nădăbăi pe care a avut-o cu Justin Bieber.

 

 

Abia după despărțire, Selena a învățat să se iubească pe sine așa cum este ea, și nu va suferi din cauza oamenilor care i-au provocat atâta stres. Boala a schimbat-o pe interpretă radical, abia acum a înțeles adevăratele valori ale vieții, și a mai înțeles că din vina bărbaților care nu o susțin în momentele dificile, nu ar trebui să sufere.

 

 

Lansând aceste două piese, artista vrea să pună punct unui capitol deloc plăcut pentru ea și să-și înceapă viața de la capăt. 

Sunt atât de fericită că am reușit să lansez două piese consecutiv și să-mi bucur fanii. Acest lucru îmi dă de înțeles că te poți ridica după oricâte lovituri îți va da viața. - a scris Selena Gomez pe pagina ei odicială de Youtube. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65393328666687